Notify Message
Forums
#8861158 Dec 19, 2013 at 03:00 AM · Edited 1 month ago
Raiders
161 Posts
Krav, kontaktinformation etc.

Vi förväntar oss näst intill 100% attendance, om du inte kan medverka på 9 av 10 raids så är du inget material för oss. Då vi förväntar oss att spela på en semi hardcore nivå.
De dagar vi kommer raida är:
Onsdag 19.00 - 23.00
Torsdag 19.00-23.00
Söndag 19.00 - 23.00
Måndag 19.00 - 23.00
(i början av progress)

Vi vill även att du i din application kan visa upp att du vid tidigare tillfällen raidat på en högre nivå och klarat av det under en längre tid. Du ska också visa att du bemästrar din nuvarande klass och kan få ut maxkapacitet utav den. Eftersom vårat mål är att hela tiden sträva mot en effektiv progress på en hög nivå så måste vi också försäkra oss om att du har något att bidra med!

Loot regler
Med utgången av Master Looter används självklart Personal Loot. Med detta sagt så kommer ledningen i guilden - under progress - aktivt agera för att distribuera tradable loot till de spelare vi anser itemet i fråga är mest till gagn för. Under farmperioder kommer ledningen inte längre agera såsom ovan men aktivt motverka "backdoor trading" med bestraffning som påföljd.

Kontaktlista
De personer du kan kontakta för mer information är:
Pewbis Guildmaster, Meleeofficer - Imsofine#2428
Michan Range-, rekryteringsofficer - Michan#2487
Form Raidleader, Tactics, Healingofficer - OFFE#2765
Cyler Officer - Cyler#21853


Om Norrlands Guld:

<Norrlands Guld> en svensk 25-man raiding guild med en historia som sträcker sig ända tillbaka till Vanilla.
Guilden startade på Shattered Hand EU där vi efter en expansion av raidande äntligen började nå fina resultat. När Black Temple släpptes lyckades vi nå en tredjeplats på Illidan Stormrage för att sedan också plocka hem andraplatsen på bossar som Kalecgos & Brutallus.

Senare stod även WOTLK på agendan och precis som alla andra sprang vi igenom Naxxramas i tier 6 gearet. Trots att ha tappat många viktiga spelare gick vi sedan vidare till att ta andraplatsen på Yogg-Saron som blev den sista bossen för oss på Shattered Hand.

Guilden förflyttades till Kazzak där Icecrown Citadel och Lich King väntade. Efter en knackig start med rosterproblem hittade vi kraft i 10-man guilden Kalfjället som kompletterade rostern så bra att vi lyckades nå 11/12 på bara en vecka. Progressen förblev stabil men efter att ha tappat många spelare under sommaren lades expansionen på hyllan och många medlemmar fick se sig själva besegra Lich King i heroic på andra håll.

I Cataclysm var vi återigen tillbaka den här gången som 10-man guild i och med det nya systemet. Efter att ha slipat på rostern i stort sett hela expansionen nådde vi framgångar i Firelands men framförallt i Dragonsoul där vi kunde skryta med tex Spine of Deathwing server first och Morchok heroic som trea. Alla bossar blev förr eller senare downade.

Tillsammans med <Desolate>, som är en 10-man semi hardcore guild med spelare som efter varit med i guilder som Stelth Kilers och Pwnanza korsat sina vägar och spelat tre tiers tillsammans, går vi nu ihop för att skapa ett 25-man team för att cleara Siege of Orgrimmar och bygga upp en stadig core inför Warlords of Draenor.

Page 1
Add Reply