Notify Message
Forums
#13269124 May 28, 2017 at 12:42 AM
Dieselwarr
Om dig

Namn: Emil

Ålder: 23

Berätta om dig själv: Jag är en glad liten pojke på 23år (född '93) som bor i en liten by utanför Sandviken (Gästrikland). För tillfället är jag arbetssökande med utbildning inom industri. På fritiden e väl mina intressen musik, hockey och mat :p


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Dieselwarr/Protection/Warrior

Battletag: SkäggDiesel#2989

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostmane/dieselwarr

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 476 dagars played

[size=13]Om ditt gear: Hmm det är väl helt enkelt det bästa gearen jag har inte varit aktiv inom raiding under nighthold så mycket m+ gear. Gems å enchants e Armor på neck sen haste eftersom för tillfället e Haste den mest attraktiva staten för prot warrs just nu men i regel så är ilvl kung för tanks.


PvE

Tidigare erfarenheter: Skriv utförligt! Se till att uppge om du dödade bossen efter nerf.

----Vanilla----

Började min raiding karriär här men som en väldigt liten pojke så var progressen lite sådär och minnet är som en kratta men från minnet så clearade jag ZG samt MC och första bossen i BWL sen alla utom sista i AQ20 men detta är över hela vanilla så pre-nerfs att säga.

-----TBC------

Kara: Clearat
Gruul: Clearat
Magtheridon: Clearat
SSC: Clearat (Osäker på Vashj om det var någon nerf var innan Hyjal iaf)
TK: Clearat (Kael var efter hyjal släpptes så har för mig att det var en nerf där)
Hyjal: Clearat (Archimonde har jag för mig var efter en nerf)
BT: Upp till Mother (osäker om nerfs)

-------Wrath-------

Naxx: Clearat (rätt säker på att det inte var några nerfs)
Sarth: Normal (3D var nog efter nerfs)
Maly: Clearat
Ulduar: Clearat normalt innan nerfs vad jag kommer ihåg (utom argalon) HM vi gjorde var, Steelbreaker, Freja, Hodir och thorim.
ToGc: Clearat (50attempts var innan mounten vart borttagen men har för mig att det var nån nerf innan)
ICC: Clearade upp till LK25HC.

-------Cata-------
Uhm körde rätt casual i cata efter att mitt ICC guild disbandat på LK så var mest normal clears och några HC kills. Osäker om hur det låg till med nerfs.

BWD: 5/6 HC
BoT: 3/5 HC
Throne: 1/2 HC
Firelands: 6/7 HC
DS: 4/7 HC

------MoP------

MSV: 6/6HC (osäker om Emperor var nerfad eller inte)
HoF: 4/6HC (tror första bossen vart nerfad innan vi tog den)
Terrace: 2/4HC (osäker om nerfs)
ToT: Clearade allt utom Lei-shen pre-nerf (osäker på Animus)
SoO: Clearade allt förutom garrosh på 10 pre-nerf. gick 25manna inför mythic och clearade där samt efter på mythic också

------WoD---------

Highmaul: 7/7Mythic innan BRF men osäker på nerfs.
BRF: Clearade mythic Blackhand dog dagen innan nerf.
HFC: Guild disbandade mitt i så här vart progressen lite konstig så i nedre delen dödade jag allt förutom Gorefiend, sen i övre dödade jag Iskar, Socrethar och Zakuun. tror dom jag dödade var pre-nerfs.

-------Legion--------

EN: 7/7M Osäker om nerfs men var innan ToV
ToV: 2/3M
NH: 10/10HC

Den svåraste bossen du har dödat: Uhm den titeln går nog till Kael'thas i tempest keep, Det som gjorde den till en svår fight var nog mest längden på fighten och att inte mycket fick gå fel dock var killen efter nerf så annars får jag nog säga Operator Thogar eftersom våran raid leading i BRF var rätt dålig och jag fick koordinera den fighten.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/frostmane/dieselwarr

Nuvarande guild: Var social i Veo på frostmane alliance just nu guildlös.

Tidigare guilder: Guild historian är lite halvtaskigt i minnet men jag gör mitt bästa iaf.

Vanilla: Aevum var med dom fram tills vi disbandade på Kael'thas i TK

TBC: Aevum till KT -> kommer faktiskt inte ihåg vad guilden hette som jag spelade med i hyjal/BT, Men lämnade dom pga drama vilket ledde till disband.

Wrath: Kommer inte ihåg vad guildet hette som jag spelade i från naxx till ulduar men senare sent i Trial/ICC joinade jag ett annat guild som jag också glömt vad hette men inga direkt kända guilds iaf. Men dom disbandade iaf under LK progress så då bestämde jag mig för att gå riktigt casual och joinade några IRLs till cata

Cata: spelade med IRLs under mestadels av Cata men kommer inte ihåg vad den guilden hette men progressen var inte så het iaf.

MoP: Då började jag spela "riktigt" igen typ efter att den IRL fick in mig i ett guild på stormscale horde som jag höll ihop med coren fram tills HFC i WoD "typ" Jag tänker på Distract/payback som vi hette under majoriteten vi spelade tillsammans men det var en väg som inte gick helt rakt framåt. När jag joinade dom i MoP så spelade vi fram tills ToT släpptes då vi disbandade och coren som jag var med joinade ett guild på Twilight's Hammer som jag följde med dom till vilket varade tills Lei-shen då dom disbandade och jag med börja mop coren samt några nya flyttade till frostmane och startade Distract som vi raidade med genom SoO. Men inför mythic så mergade vi med ett annat guild som inte gick enligt planen vilket gjorde att vi inte såg något sätt att fortsätta i WoD så vi joinade Friends w Benefits på Al'akir men efter att progressen inte gick bra i highmaul så drog officer coren därifrån så det guildet dog.

Medans coren jag spelade med slutade spela så joinade jag ett guild på emerald dream där vi clearade Highmaul sen i BRF hamnade jag och en officerare på fel sida sängen så jag splittade därifrån och gick tillbaka till frostmane där några av dom jag spelade med i friends hade joinat ett guild som senare blev Payback och spelade med dom sen efter recruitment problem i HFC så disbandade vi och den andra tanken fick med mig till ett nystartat guild på nån realm som jag inte ens kommer ihåg. Där jag fick kliva ner från raidandet av personliga skäl. och sen dess har jag inte varit riktigt i ett guild förrän jag hoppade in som standby i Veo på frostmane medans deras tank var borta pga barn. så när han kom tillbaka gick jag över till social och sen dess har jag inte orkat letat guild riktigt men nu när dom gick horde så kände jag att jag vill raida igen. Spelade lite hc å random grejer med dom i veo därifrån NH killsen är typ samt pugs.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Är sugen på att raida igen och ni är vad jag hört ett bra svenskt guild så tänkte meh jag satsar även fast ni inte rekryterar.


UI

Screenshot på ditt UI: http://imgur.com/a/IU2ia Hade inget i combat så tog på dummy i class hall

Redogör för vilka addons du använder dig av: Big Wigs, Grid, Dominos, Weak Auras, Details.

Redogör för vilka macros du använder dig av: CDs och Intervene e väl dom antar jag


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: http://www.speedtest.net/my-result/6331605565 Uh m datorn är ett ihopplock en polare fixade åt mig för några år sedan så e väl inte top of the line men GTX770 med AMD FX 8320 tror jag proccesorn hette 8gb ram kommer inte ihåg vad det var för några men en 250gb Samsung 840 evo SSD för wow när jag får råd tänkte jag uppgradera den men har funkat hittils iaf.

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? Det största målet jag har är att Cleara all content som spelet har medans det är relevant samt att ha roligt på vägen dit.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? när jag väl har raidat så missar jag väldigt sällan en raid jag har suttit där även om jag inte borde pga magsjuka eller annat

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A vad jag vet.

Övrig information: Uhm har väl lite lässvårigheter inget som har hindrat mig mycket i livet men är dåligt skrivet i appen så kan det vara felet. Norrlands guld har jag hört om genom sociala kretsar när man har spelat WoW.

Har du något du vill fråga oss: Fråga och fråga inte direkt de e väl bara hoppas att ni finner min app bra även om ni inte rekryterar även om den e så dålig att den ger er ett bra skratt :p så all feedback ni vill ge är välkommen

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Jag har string
Quote
#13269891 May 28, 2017 at 04:22 PM
23 Posts
Nu är inte jag officer men tänkte att jag kan redogöra lite saker ändå.

Först och främst: har du en alt (i samma roll, dvs tank)? Det är väldigt viktigt inför varje nytt raidtier eftersom vi splittar ett par veckor i början för att dela ut tier och trinkets.

Tanksituationen är ganska satt i sten inför Tomb, både jag och Kutting har i princip 100% attendence och båda har bra gearade och förberedda alts. Det är av denna anledning det är väldigt svårt att gå med i guilder som tank (det är ofta två spelare som är med på varenda raid och är satta i sten, och sålänge de inte slutar byter man sällan).

Jag önskar dig dock lycka till med din ansökan, själv har jag planer på att spela DPS framöver om möjligheten skulle öppna upp sig, men jag är inte säker på att protection warrior är den tanken som man vill ha under progress.
Quote
#13270003 May 28, 2017 at 05:39 PM
Dieselwarr
Mjo därför jag ser det som ett litet långskott eftersom tank är den svåraste platsen att komma in som men var värt ett försök för alts så har jag efter warrn bäst gearad e druid. men har även pally,DK och DH över 900 ilvl kan länka deras armory här också.

Druid: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostmane/leseid

DK: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostmane/dieselblod

Pally: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostmane/dieselyo

DH: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostmane/dieselfist

Försöker hålla alla något upp till en decent standard när de kommer till traits å sånt.
Quote
#13271892 May 29, 2017 at 07:38 PM
Officer
83 Posts
Hej Emil,

Tack för en välskriven apply. Vi återkommer snart med besked.

Vänliga hälsningar,
Cyler
Quote
#13272287 May 30, 2017 at 01:08 AM
Dieselwarr
yup, de låter bra och tack för komplimangen :) och e det nåt ni undrar över så kan ni alltid adda min btag så kan jag förhoppningsvis svara på vilka frågor ni än kan ha :D
Quote
#13277365 Jun 01, 2017 at 09:22 PM
Dieselwarr
Hejsan, måste tyvärr dra tillbaka min ansökan då jag fått en chans att börja jobba vilket förmodligen kommer innebära skiftgång vilket stör med raid tiderna. men jag uppskattar den tid ni har tagit åt min apply och är ledsen att det tyvärr är för intet men önskar er all lycka i framtiden och vem vet vi våra vägar kanske korsas i framtiden :)
Quote
#13277579 Jun 01, 2017 at 11:27 PM
23 Posts
Lycka till med ditt nya jobb och tack för din apply!
Quote