Notify Message
Forums
#13277700 Jun 02, 2017 at 12:30 AM
Brews
Om dig

Namn: Daniel Carlsson

Ålder: 23

Berätta om dig själv: Svåraste frågan först alltså... Jag är en dank memer som gillar att raida och vissa har kallat mig social men det vet jag inte om det stämmer. Spelar många spel men Legion har ju tagit störst tid av allt senaste tiden.
Jobbar som personlig assistent måndagar och tisdagar vilket i skrivande stund ej verkar ändras på (men har funderingar på att ta semestern nu till första veckorna ToS).


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Brewsham / Shaman / Elemental

Battletag: Nååb#2312

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/talnivarr/brewsham

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 40 dagar i 110, 52 totalt.

[size=13]Om ditt gear: Har gemmat och enchantat mastery då det är min bästa stat just nu enligt mina senaste sims, man ska ej gå över 86.5% (eller 76.5% med totem mastery) för att ej överstiga 100% med mastery procc Elemental Blast. Utöver det försöker jag stacka haste för att garantera 2 extra ticks på Earthquake under Whispers procc.

PvE

Tidigare erfarenheter: Har raidat sedan TBC men började inte raida "ordentligt" förrän i HFC då vi tog allt utom Mannoroth och Archimonde pre nerf.
EN 7/7 M
ToV 3/3 M endast Odyn Prenerf
NH 9/10 6 Spellblade, Star augur samt Elisande efter nerfs.

Den svåraste bossen du har dödat: Mannoroth M. Spelade Affliction warlock på första kill då vi behövde ST dmg i sista fasen. Utöver det så gick vi ner till 3 healers efter 100+ wipes och anpassade ring uses till olika saker.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/16409699/11#metric=dps

Nuvarande guild: Galolo

Tidigare guilder: Har inte spelat "seriöst" innan Galolo så vet inte om jag bör skriva några exempel haha. Under BRF tiden så mergade vi ihop med 3(4?) andra guilder för att få en stabil rooster, vilket föll ihop några veckor senare ändå.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Har börjat tröttna på att vara en av de få som faktiskt engagerar sig i spelet under raids, känner att det finns många bra spelare samt bra ledning i Norrlands Guld. Är helt enkelt lite trött på att ta bossar efter nerf och med folk som inte kan spela sina klasser eller förstå mechanics inom 200 wipes.


UI

Screenshot på ditt UI: https://i.imgur.com/VKEnMZ8.jpg

Redogör för vilka addons du använder dig av: BigWigs, Elvui, Exorsus Raid Tools, Angry assignments, Weakauras, RClootcouncil

Redogör för vilka macros du använder dig av: Har focus macro, Earthquake on cursor, "säker Fire elemental"


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: 980TI, I7 4770K, 16gb RAM, 500gb SSD
http://beta.speedtest.net/result/6344275044

Mål med ditt WoW-spelande: Vill cleara allt current content i bra takt, klättra högt inom svenska guilder och internationellt. Vill även panga bra logs under farm. Håller mig extremt uppdaterad över allt på min main och försöker bli lika uppdaterad på mina alts.

Tillgänglighet: Kan raida alla dagar utom måndagar och tisdagar då jag jobbar dygn. Funderar på att ta semestern nu under första veckorna ToS dock för att kunna ha full attendance.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Dayum samt att jag har spelat m+ med ett par andra som kanske gillade mig.

Övrig information: Har alla Elemental legendaries förutom head och neck. Har en Arcane Mage på ilvl 895 44 traits (nydingad)
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/shattered-halls/brews
samt en Frost DK på ilvl 905 och 47 traits.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/talnivarr/brewknight


Har du något du vill fråga oss: Nope

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Jag skulle ha röstat på Trump.
Quote
#13280338 Jun 03, 2017 at 03:29 PM · Edited 11 months ago
Raiders
45 Posts
Tjena!

Funderar lite på det du skrivit angående gear. Att stacka haste för extra EQ tics under en specifik trinket procc känns lite som ett long shot. Du får redan minst två extra tics från whispers beroende på ilvl samt base haste. Utöver det är det en rad olika saker som spelar in såsom totem mastery, andra trinkets proccs, neck enchant osv. Nog för att haste är en väldigt stark stat vid sustained AoE där EQ används flitigt men sustained AoE i NH finns det inte mycket av. För majoriteten av alla fights i NH är crit minst lika starkt som mastery, beroende på hur mkt av varje du har.

För att få ut så mycket som möjligt av den sketna klassen ele shaman gäller det istället att köra olika gearsets beroende på fight och vad för damage patterns som gäller i just den fighten. Är detta något du försöker uttnyttja?

Detta är väl bara mindre detaljer och i det stora hela verkar du ha koll på din shaman. Är bara lite nyfiken på hur du tänker!

Lycka till med din ansökan!
/Froosh
Quote
#13280645 Jun 03, 2017 at 06:41 PM
Officer
83 Posts
Hej Daniel,

Din apply är läst och vi kommer att komma med svar snarast möjligt. Tills dess, tack för visat intresse.

Hälsningar,
Cyler
Quote
#13282630 Jun 04, 2017 at 11:11 PM
Brews
@Froosh Ja, jag har ett set som är för full ST dps med snäppet mer crit än mitt "overall" set som är för cleave bossarna. Byter även legendaries mellan nästan varje fight för att optimera vilket blev enklare nu när ringen äntligen droppade.
Quote
#13286258 Jun 06, 2017 at 10:23 PM
Recruitment ...
167 Posts
Kontakta gärna mig eller Cyler när du ser detta, vi har lite frågor innan vi gör ett beslut om din application./Michan
They say money make a nigga act nigga-ish, but least a nigga nigga rich - A$AP Rocky

Uhhh wut..
Quote
#13287290 Jun 07, 2017 at 02:48 PM
Officer
83 Posts
Hej Daniel,

Efter att du, Michan och jag pratats vid har vi bestämt oss för att acceptera din ansökan. När du fört över din karaktär kan du whispra någon ur officerteamet för en invite.

Hälsningar,
Cyler
Quote