Notify Message
Forums
#13282793 Jun 05, 2017 at 12:57 AM
Guggl
Om dig

Namn: Dennis

Ålder: 21

Berätta om dig själv: Inte så mycket att säga om mig själv. Jobbar som IT-tekniker för min kommun, gillar att laga mat och kolla på serier och att avsluta så spelar jag alldeles för mycket.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Guggl - Druid - Balance

Battletag: Carlman#2244

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/shadowsong/guggl

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 41 dagar. Bytte main från min mage till denna strax innan Legion launch.

[size=13]Om ditt gear: Jag har gått för haste gems och enchants för att det är vår bästa secondary stat. Sen har jag gått för trained soldier neck enchantet för att jag föredrar mastery proccen över Mark of the Claw proccen. Har försökt att gått för 30% haste så att jag kan använda legendary hjälmen på bättre sätt då det ökar hur många spells man kan få igenom utan att stacks faller av.
Våra stat priorities ser ut så här
Single Target: Haste > Mastery >= Intellect > Critical Strike = Versatility
AoE: Haste >> Mastery >> Intellect > Critical Strike > Versatility
Så det kommer att vara till nytta på både ST och AoE om man följer den rankingen.

PvE

Tidigare erfarenheter:
Cata: DS 8/8 HC post nerfs
MoP: MSV 5/6 HC, ToT 12/13 HC tror vi hade Lei Shen kill näst sist i världen, SoO 14/14 HC med rank på 155# West
WoD: HM 7/7 Mythic, BRF 10/10 Mythic, HFC 13/13 Mythic med #145 World.
Legion: EN 7/7 Mythic med #74 World, ToV 3/3 Mythic, NH 8/10 Mythic

Den svåraste bossen du har dödat: Tror att den svåraste måste nog ha varit Mannoroth mythic, vi hade problem med att få bra timings på att döda impsen och att folk stod i meteorerna ofta av ingen anledning. Det tog lite längre än vad det borde ha tagit att få ner Mannoroth men folk lärde sig till slut att de kan undvika dom små meteorerna och när Infernals skulle landa.
Spelade mage då så min uppgift då var att dispella curse, jag var #1 dispeller där för att de andra mages och druiderna var helt inkompetenta på när de skulle dispella. Men han dog ju tillslut.

Logs: Min förra guild hade private logs men jag tog några själva (lite gamla dock)
https://www.warcraftlogs.com/guilds/userreportslist/138175/

Sen om ni skulle vara intresserade utav EN logs
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/16379450/10/

Nuvarande guild: Ingen

Tidigare guilder:
Dark Glare - The Sha'tar: Joinade dom i mitten av DS och clearade DS hc med dom. Lämnade strax innan Heart of Fear släpptes för att fokusera på skolan.

Förhäxad - Twisting Nether: Joinade dom i mitten av ToT på min mage och lyckades döda 12/13 HC med dom. Lämnade dom under Malkorok hc progress för att jag fick ett erbjudande av Apex på samma server att joina dom, kände att jag ville ha lite mer utmaning.

Apex - Twisting Nether: Joinade dom i SoO och fick en 155# West kill på Garrosh. Fortsatte raida med dom fram tills slutet av BRF. Lämnade dom då för att stämningen i guilden var alltid dålig och det var prat på att disbanda efter varje raid.

Bad Luck - Stormrage: Joinade dom i slutet av BRF och raidade resten av WoD med dom och slutade upp med en 145# World kill på Archimonde. Fortsatte in i Legion och fick en 74# World kill på Xavius. Strax innan ToV release så bestämde sig våran GM och raid leader för att sluta spela, så de andra officers försökte täcka upp hans roll. Det gick inte så bra, så då bestämde dom sig för att disbanda guilden och låta oss hitta nya guilder istället för att tvinga oss kvar.

PogChamp - Kazzak: Joinade dom strax efter disbanden, var med dom i ca 2 veckor och sen bestämde dom sig för att disbanda. Kommer inte ihåg anledningen.

eXsto - Shadowsong: En raider från Bad Luck spelade här och han rekommenderade mig att söka. Spelade med dom fram tills vår Star Augur mythic kill och sen bestämde jag mig för att ta en paus pga. personliga skäl. När jag kom tillbaka så hade de bytt server och hittat en replacement.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Jag vill tillbaka till att raida på en hög nivå och såg att ni sökte en balance. Hörde runt med folk som jag känner och ni verkar vara en guild som skulle passa mig. Dessutom söker jag en guild där jag skulle kunna bli kvar en längre tid.


UI

Screenshot på ditt UI: http://imgur.com/bG4qOQ7

Redogör för vilka addons du använder dig av: (Som är relevanta för pve)
Angry Assignments, BigWigs, Bartender, Kui nameplates, OmniCC, Quartz, MiKScrollingBattleText, WeaAura.
Redogör för vilka macros du använder dig av: (Som är relevanta för pve)
Mouseover innervate, rebirth och decurse. Samling av DPS cds, Focus target interrupt


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning:
http://beta.speedtest.net/result/6351561827
16 GB RAM
nVidia GTX 1060
i5-6600k 3.50 GHz
2x 500 GB SSD

Mål med ditt WoW-spelande: Jag vill kunna raida på en hög nivå men ändå ha roligt med folket man spelar med.

Tillgänglighet: Kan vara med på 100% raids, har inga saker framöver som hindrar raid.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Om ni tycker att jag har missat något eller om ni saknar någon information är det bara att ta tag i mig.

Om ni vill prata med folk om hur jag är som person och spelare så kan ni ta kontakt med Asheridu eller Loutus i Innominatum - Twisting Nether då dom är gamla guildies ifrån Bad Luck.

Har du något du vill fråga oss: Nope

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Rökig whisky är gott
Quote
#13286241 Jun 06, 2017 at 10:12 PM · Edited 12 months ago
Guildmaster
194 Posts
Tjena Dennis

Din ansökan har blivit läst och du kan vänta dig ett svar inom kort!

Har du några frågor angående ansökan eller guilden i sig så kan du skriva dem här eller vända dig till någon offier ingame!

MvH // Inndú
Don't be sorry, be better!
Quote
#13288082 Jun 07, 2017 at 11:16 PM
Officer
83 Posts
Hej Dennis,

Vi har granskat din applikation. Vi har emellertid inte fått uppfattningen av att du skulle platsa i vår range roster. Där med har vi valt att neka din ansökan. Tack för visat intresse och lycka till med ditt framtida guildletande.

Vänliga hälsningar,
Cyler
Quote