Notify Message
Forums
#13298072 Jun 13, 2017 at 11:29 PM
Winnie
Om dig

Namn: Kåre Palmarsson

Ålder: 19

Berätta om dig själv: Vi vill veta vem vi rekryterar. Ta dig tid att presentera dig själv som en önskvärd person, va du gör i nuläget samt inom de närmsta månaderna.

Student som njuter utav allt det bra som livet har att ge, där av blir det mycket dator :3 Nyligen "kommit tillbaka" till wow, även om jag dock aldrig varit speciellt duktig på det, som i min mening beror på att jag inte haft några vänner som spelar wow, vilket har lett till tappat intresse, därav min ansökan till er! :D Utanför livet vid datorn, så fokuserar jag på skådespeleri men mest musik som jag alltid varvat av game:andet med. Jobbar inget 9-5 och bestämmer mina tider till stor det själv, så om jag i framtiden blir aktuell för att pve:a med er så är tider inget större problem.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: KPW/warrior/prot men kommer eventuellt switcha till dps i hög level.

Battletag: winnie#2539

Armory link: Se till att logga ut med PvE gear. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/kpw

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 17 timmar :3

[size=13]Om ditt gear: T ex förklara dina val av gems/enchants, val av secondary stats. Visa att du har koll på din klass helt enkelt. Vet inte vad jag ska skriva här om en låg level tbh xD De få enchantsen som liggen på loomsen var de jag hade råd med så fick bli dem under levling? ;P


PvE

Tidigare erfarenheter: Skriv utförligt! Se till att uppge om du dödade bossen efter nerf.

Den svåraste bossen du har dödat: Beskriv din roll för just den bossen, berätta vad du och din guild gjorde för att tackla motgångar som uppstod.

Logs: Viktigt!

Nuvarande guild:

Tidigare guilder: Berätta under vilken tid du var med i guilderna och varför du lämnade dom.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Jag letar efter en social och trevlig guild att utvecklas inom wow i :)


UI

Screenshot på ditt UI: Se till att det är i combat!

Redogör för vilka addons du använder dig av: (Som är relevanta för pve)

Redogör för vilka macros du använder dig av: (Som är relevanta för pve)


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ge oss en snabb beskrivning av din dator. Länka oss URL'en ifrån Speedtest.net (http://www.speedtest.net/) i5a som smått flaskhalsas utav 660ti grafikkortet, 12 ram... Mitt internet består utav ett herderligt 8mbit adsl vilket är det snabbaste som går att ha ute i skogen där jag bor ;P Men har ändå fungerat fin fint när jag och polarna lanat 4 pers på.

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? - Jag vill utvecklas och lära mig mer inom wow, bygga upp mitt gear så pass bra att jag kanske kan bidra till någon progress senare när jag nått 110 och lärt mig klassen ut och in.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden?

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Har pratat med michan ingame som förklarade lite om guilden och hänvisade mig hit. Så nja, inte gå i god om jag förstår frågan rätt :3

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)? Har sett några spelare ingame och blev nyfiken då jag sökte guild!

Har du något du vill fråga oss:

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: my milkshake brings all the boys to the yard
Quote
#13298076 Jun 13, 2017 at 11:30 PM
winnie
Ups, blev lite små krångligt att läsa allt, sorry för det 😂

Quote