Notify Message
Forums
#13308407 Jun 19, 2017 at 09:37 PM
Syscrii
Om dig

Namn: Axel

Ålder: 24

Berätta om dig själv:

Finlandssvensk universitetsstuderande i Åbo Akademi. Studerar kemiteknik och jobbar på (prokrastinerar) kandidatarbetet. Talar nog flytande svenska, förutom några finlandismer ibland, vilket jag hoppas kommer fram ur denna app.

Under sommaren kommer jag att arbeta med att fixa upp bilar (städning, preparera för försäljning). Spelar mest spel på fritiden men ibland så känns det bra att engagera min finska sida och gå ut och supa med kompisar.

Jag är väldigt mål- och tävlingsorienterad, men gör det helst som lag, vilket är varför raidandet har varit min kallelse under X antal år.


Om din karaktär:

In-game namn/klass/spec: Syscrii/DK/frost&unholy

Battletag: Syscri#2104

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/syscrii

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
72 dagar, varav 67 är vid 110. Rerollade från Windwalker till DK i Legion

Om ditt gear: T ex förklara dina val av gems/enchants, val av secondary stats. Visa att du har koll på din klass helt enkelt.

För frost så är strength den mest värda staten p.g.a. att det scalear så väl med Breath of Sindragosa. P.g.a. detta har jag för det mesta valt högsta ilvl gear som jag har. För secondaries så är mastery mest värd, men de andra är väldigt lika varandra och deras värden jämfört med varandra ändrar med hur mycket man har av dem. Crit vill man gärna ha mellan 20-30% och haste vid 20%, resten sedan helst i mastery, men versatility är även okej.

Mina relics däremot är inte speciellt bra just nu. Före 7.2.5 var traiten de gav värd typ 15 ilvls över andra traits, men det blev nerfat och jag har tyvärr inte än fått bättre relics.


PvE

Tidigare erfarenheter: Skriv utförligt! Se till att uppge om du dödade bossen efter nerf.

Började raida i TBC, clearade allt förutom Sunwell, allt efter nerfs. (Rogue)

Wrath: (Rogue -> t9, varefter hpriest)
Tier 7: Cleared
Tier 8: Enbart FL och XT som hardmode.
Tier 9: Efter nerfs med 45+ tries som bäst.
Tier 10: 10 man ICC på heroic med ICC buffen som störst

Cataclysm: (hpriest)
Tier 11: Cleared
Tier 12: 6/7 Hc, slutade raida.
Tier 13: -

WoD: (ww monk)
Tier 17: 4/7M Highmaul, 5/10M BRF
Tier 18: 3/10M HFC, slutade raida

Legion: (DK)
Tier 19: 7/7M EN, 3/3M ToV efter nerfs, 10/10M NH där allt före Star Augur var före nerfs, resten vid olika skeden av nerfs.

Den svåraste bossen du har dödat: Beskriv din roll för just den bossen, berätta vad du och din guild gjorde för att tackla motgångar som uppstod.

Svåraste bossen jag dödat är Sinestra. Min roll under fighten var att spela Shadow priest, men största delen av min tid gick åt till att solo-dispella Wrack. Jag spelade ursprungligen holy, men vi märkte tidigt då vi började progressa Sinestra att våra två andra healers gjorde tillräckligt med healing samt att jag som redan färdigt höll på att dispella knappt hade möjlighet att heala. Vår dps var även litet efter. Detta ledde till att vi bestämde att jag skulle gå shadow och dps:a då jag hade möjlighet.

Logs:

Guildens logs: https://www.warcraftlogs.com/guilds/231313
Characterns logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/kazzak/syscrii

Nuvarande guild: -

Tidigare guilder:

Verge (Kazzak) - Joinade dem i februari 2017 efter att jag lämnade min tidigare guild, lämnade p.g.a. guild disband.

Cynical (Ragnaros) - Joinade dem ursprungligen i Wildstar sommaren 2014 och när en stor del lämnade för WoW då WoD kom ut följde jag med dem. Med dem raidade jag genom hela WoD tills jag slutade. I Legion återupplivades guilden och jag raidade med dem ända till 3/10M NH då jag förstod att de antagligen kommer inte att klara av att cleara hela contenten före nästa raid, så jag bestämde mig att söka en ny guild.

Alienation (Zenedar) - Guilden jag spelade med under Cataclysm. Tyvärr slutade en stor del av coren samt officers då vi bara hade Ragnaros kvar i Firelands, vilket ledde till att jag bestämde att sluta med.


Varför söker du just till Norrlands Guld?:

Blev tillfrågad att applya av Michan. Hade funderat på det före jag blev kontaktad men antog att jag kanske inte skulle vara vid er nivå helt enkelt, men om ni vill ge mig en chans tar jag gärna emot den.

UI

Screenshot på ditt UI: Se till att det är i combat!

Redogör för vilka addons du använder dig av: (Som är relevanta för pve)

Redogör för vilka macros du använder dig av: (Som är relevanta för pve)


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ge oss en snabb beskrivning av din dator. Länka oss URL'en ifrån Speedtest.net (http://www.speedtest.net/)

CPU: Intel Xeon E3-1230v3 3.3 GHz
GPU: MSI Nvidia Geforce GTX 770

http://beta.speedtest.net/result/6390213976

Internet inte väldigt bra nu p.g.a. att jag bor hemma och inte i min studielägenhet under sommaren. Vid lägenheten i Åbo har jag 100/60 Mbps.

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål?

Mitt mål före jag dödade Gul'dan var helt enkelt att igen en gång cleara en tier före nästa kommer ut. Nu vill jag göra det snabbare.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden?

Borde kunna närvara vid alla raids. Under min tid i Verge missade jag bara en raid och det var p.g.a. repetitionsövning och ni raidar samma tider som de gjorde. (Förutom er extra raid p.g.a splits i början av en tier)

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Skriv N/A om det inte finns. N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)?

Har för tillfället alla dps legendaries förutom Uvanimor ringen till unholy och den nya chesten som verkar BiS för båda specsen.

Kände igen er guild helt enkelt från wowprogress, kollar ofta guild rankings där och sedan jag transferade över till Kazzak har ni alltid varit högt upp.

Har du något du vill fråga oss:

Kommer ni att cleara Elisande och Gul'dan varje vecka? Inte för att vara girig men gillar mounten och skulle gärna ha den, samt att CoF verkar vara sjukt bra även i ToS och min är 890. Förstår såklart att det inte tar prioritet över ToS progress.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets:

Så här tror jag alla svenskar ser finnar: https://www.youtube.com/watch?v=Ulv4wt5NuvM
#13309008 Jun 20, 2017 at 06:23 AM
Recruitment ...
167 Posts
Tack för din apply, vi har valt att accepta dig som trial i guilden. Whispra en av våra officers för invite till guilden, en lista på alla officers RL ID finns tillgänglig på wowprogress sidan.
They say money make a nigga act nigga-ish, but least a nigga nigga rich - A$AP Rocky

Uhhh wut..
Page 1
Add Reply