Notify Message
Forums
#13318684 Jun 26, 2017 at 03:25 AM
Sveedberg, Arcane Mage.
Namn: Gabriel Svedberg

Ålder: 17 år

Berätta om dig själv: Bor lite utanför Örebro i en liten stad som har namn Vretstorp, Går första året på gymnasiet, på fritiden så är jag ute eller så sitter jag o gibbar wow, kommer vara fri hela sommaren om jag inte ska göra något speciellt med familjen :)


In-game namn/klass/spec: Sveedberg, Mage, Arcane

Battletag: Brunte#2769

Armory link: Se till att logga ut med PvE gear. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/sveedberg

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 16 dagar

[size=13]Om ditt gear: Prio stats e ju Intellect o Mastery, Gems är en intellect gem o resten Versatillity, Enchants är de Back Intellect Neck Mark of the hidden satyr och Rings är Versatillity.

Tidigare erfarenheter: Körde Soo lite i MoP men Pvpade mest, lirade i slutet på draenor fick 9/13 på NM HFC de var då jag började gilla o raida, kom tbx nu i legion har 10/10 HC NH, 8/9 ToS NM med guilden jag spelade nyss i men lämnade för raidleadern var helt bakom flötet.

Den svåraste bossen du har dödat: Dödade aldrig KJ men de är nog den svåraste bossen jag har kört om alla inte gör rätt. man måste verkligen kunna mechanics för att klara den bossen när vi körde med guilden så fick jag Dodgea armageddon med iceblock.

Logs: Kan tyvärr inte hitta mina logs, men ligger på 500-600k dps beroende på bossar

Nuvarande guild: Ingen

Tidigare guilder: Lirade i en guild under namn Mithra som är en är en guild som aldrig lär sig mechanics när de behövs och raidleadern dampar ur när man wipear hela tiden så de var därför jag lämnade guilden.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: För jag vill spela i en full svensk guild behöver inte lira i main raidteam men bara så jag förbättras som mage o lär mig mina rotations bättre så kan jag hänga med på Alt raidsen :)

Screenshot på ditt UI: https://gyazo.com/861768feb0235f528c3f28bae7a13b32 det blev tyvärr en jätte dålig screenshot

Redogör för vilka addons du använder dig av: DBM, RCLootCouncil Och Skada.

Redogör för vilka macros du använder dig av: Har inga macros vet knappt några bra längre :P

Hårdvara och internet anslutning: I5 GTX960 16gb ram , https://gyazo.com/d931fcec3c848358969dbf9e8f2f60dd

Mål med ditt WoW-spelande: Att lira tillsammans o utvecklas o ha ett bra sällskap när du sitter kanske 7 timmar i samma raid en natt :)

Tillgänglighet: Skolan när den börjas i höst men komemr fortfarande kunna spela men inte 6-7 timmar.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Nej de är bara ifall någon gammal arcane mage spelare som vill utveckla en rätt ny arcane mage spelare :)

Övrig information: Hittade eran guild när jag såg denna videon https://www.youtube.com/watch?v=821WaiJ61hQ, så sjukt jävla bra!

Har du något du vill fråga oss: Näe de tror ja inte :D

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Har tyvärr inga ;)


Quote
#13318907 Jun 26, 2017 at 07:54 AM
23 Posts
Du säger att dina prioriterade stats är int och mastery... sen enchantar du vers? Inga logs? Hur ska vi då kunna bedöma dig? 500-600k är oerhört lågt, du kommer tävla mot mages (och andra range som ligger mellan 900k-1.2m på single target. Ditt gear är även drygt 20 ilvl efter. Du har ingen raiding experience. Du är medveten om skillnaden mellan HC och Mythic va? Det är oerhört stort.

Ser inte hur du platsar tyvärr, men lycka till med ditt guildsökande.
Quote
#13319422 Jun 26, 2017 at 03:41 PM
Officer
79 Posts
Hej Gabriel,

Tack för din ansökan. Som Aedrin förklarade i ovanstående kommentar så har du en bristande erfarenhet och inga logs vilket gör det i princip omöjligt att utvärdera dig som spelare. På grund av detta har vi beslutat att neka din ansökan. Lycka till med ditt framtida guildsökande!


Med vänliga häslningar,
Cyler
Quote