Notify Message
Forums
#13326109 Jun 30, 2017 at 01:08 PM
Kristian O' Ekström
Om dig

Namn:

Kristian O' Ekström

Ålder:

31 Vintrar

Berätta om dig själv:

Heter Kristian Olivares Ekström, är 31 år och kommer ifrån Småland, Växjö! 😎 Bor förtiden i Norge och gjort det senaste 4 åren. Jobbar inte längre utan sålde min part av ett företag för ungefär 3 år sedan nu och har egentligen bara levt på besparingarna ifrån detta. Är med i lite investments här och där men i övrigt så är jag en ganska fri själ. Spenderar mycket tid vid datorn men också med familj och vänner. Gillar naturen väldigt mycket, gillar hiking, fiske, träning och framförallt alla typer av bärdsporter. Har väl varit lite adrenaline junkie över åren men har med tiden tonat ner på dessa intressen pga av skador och andra olyckor och är väl lite slacky av mig nu gämnfört med innan och är otroligt kär i min War och varit i över 12 år nu 😍

En öppen själ med glimt i ögat, alltid glad och posetiv och tror starkt på lag känsla och teamplay vilket jag anser vara en vital del till framgång här i livet. Hjälpsam och lite pedantiskt och lär mig alltid av mina misstag och har väldigt lätt att ta "constructive criticism".

Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Kelldhar, Warrior, Fury/Arms (Spelar båda lite bra)

Battletag: Kelldhar#21394

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sunstrider/kelldhar

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 580 days played, 94 på 110 😅

Om ditt gear:

Fury : Haste mastery främst för Fury, gemmar Haste för 30%+ och eftersom DoS (Draught of Souls) inte längre är viable så är Haste återigen bästa stat för Fury. Gem wise så går jag haste all the way för Fury. Ju mer haste, desto mindre GCD's på dina Abilities.

Fury stat weight : Haste > Mastery > Vers > Str > Crit

Arms : Arms är inte så baserat på Mastery som innan men det är fortsatt main stat, haste väger upp lite mer än innan men vers spelar definitivt en stor roll här också. En kombination av alla 3 är väldigt bra, men främst vill du ha mer Mastey eftersom den är baserad på Colussus Smash effekt och ju mer du har desto mer dmg till target gör du. Gem wise så går jag mastery all over. Mastery är extremt starkt för Arms och med runt 18-20% Haste så är du all good.

Arms stat weight : Mastery > Haste > Vers > Str > Crit

Bästa är att i ToS är det lite gear som skiljer mellan specsen, vilket gör det enkelt för en att köra båda specsen och min maxa mer eller mindre. Saknar dessutom bara Arms sista leg (The Eye of the Storm) så är jag full BiS i båda specs när det kommer till legendaries.


Simmar alla nya delar och checkar ständigt efter updates för båda specs, både på forum, discord och youtube.


PvE

Tidigare erfarenheter:

Classic World of Warcraft:

Raidade MC/BWL/AQ20/AQ40 med <Curse> på Stormscale / Horde som Fury. Allt pre-nerf förutom C'thun i AQ40. Dom föll sedan samma och ledare skapade nya guilder som Rapid Eye Movement, Insert Coin osv. Jag tog då en break för min motivation dog med guilden och missade därmed Naxx40.

The Burning Crusade:

Kom tillbaka precis innan release. Spelade nästan hela expansionen. Raidade på Stormscale / Horde med <nam> som Fury. Gjorde fulla clears pre-nerf upp till SWP release. Skippade jävligt mycket i skolan här för att ens kunna hålla mig på denna progress nivå men kände sedan att jag var tvungen att ta en break ifrån allt spelande om jag överhuvudtaget skulle kunna göra någon form av catch-up i skolan. Därav så slutade jag precis innan SWP kom ut och fick aldrig riktigt uppleva den instancen.

Wrath of the Lich King:

Kom tillbaka runt Trial of the Crusader. Denna gånng rerollade jag på Chromaggus / Alliance och joinade några svenska kompisar och deras guild. Vi gjorde alla bossar Heroic upp till Anub'Arak som faktiskt skapade en guild split. Jag sökte mig desperat vidare för att jag inte kände mig klar med expansionen. Hoppade med i <Minority> som var en relativt nyskapad guild då och flyttade till en ganska död realm som hette "Lightning's Blade". Vi cleara allt upp till LK25HC som tog oss över 300 attempts när vi äntligen fick ner han. Fick även med mig en Server first titel från Ulduar Yogg 0 keepers " Death's Demise". Efter detta race så fick jag ett jobb erbjudanade i San Diego, California. Som jag verkligen inte kunde tacka nej till och som även format min realitet till den person jag är idag. Det var time of my life 😎

Cataclysm:

Kom tillbaka ganska sent, runt Dragon Souls release typ och joina en guild som hette <No Progress> på Xavius / Horde. Cleara hela och gjorde sen Firelands HC clear inget pre-nerf utan långt efter DS var helt cleared.


Mists of Pandaria :

Tyckte att det var skit trist i MoP i början och kände att jag inte var så sugen på PvE. Började istället PvP'a och skapade ett sjukt bra RBG team som jag ledde upp till 2500 rating och fick High Warlord titel. Slutade PvP'a när jag fick nys om SoO och joinade upp med en guild som hette <Crimson> på Shattered Hand / Horde. Körde nog SoO i typ ett år var helt främst i den instancen och hade brutalt kul med båda specs där.

Warlords of Draenor:

Spelade knappt WoD tills 3 månader innan Legion aonnacement. Hade otroligt mycket med min karriär här och hade ingen tid till att sitta och spela dator. Därav PvP'ade jag lite från och till men inget seriöst. Hoppade med i Fatalis på Outland / Alliance runt 3 månader innan Legion kom ut och gjorde late clears i alla instancer mest för nostalgi och mounts *lel* 😋Legion:

Okej så Legion har haft mig runt sitt lill finger sedan release. Tror aldrig jag spelat en expansion så mycket som jag spelat denna och jag verkligen brinner för mig Warrior just nu och har gjort sedan Legion släpptes. Gått från att spela med <Fatalis> på Outland / Alliance upp till Helya progress till att återigen gå Horde och återförenas med många RL vänner som gjort comeback efter många många års break. Spelade en tid i <TEAM DONE> som tråkigt nog splittade runt Botanist Mythic.


Blev då scoutad av <Repose> som jag spelade med ända in till 250 wipes i fas 1 på Gul'dan då. Kände en extrem burntout var påväg och kände att jag ville steppa ner. Har sedan dess spelat med <Essence> en av världens bästa 2 dagars guilder men känner nu att jag vill ha lite mer action än bara 2 dagar, speciellt nu när jag har tiden på min sida. Saknar liksom split runs och den där 3e dagen för progress...


Den svåraste bossen du har dödat:

Jag tyckte C'thun var AS jobbig, den var så individuell och tog så extremt mycket guild effort och motivation att döda. Vi besegrade honom igenom team-play och tillit. Vi litade starkt på varandra och kämpade med glöden i ögat hela vägen tills vi äntligen fick ner honom. Tråkigt nog dog väl guilden lite efter vi gjort detta just för att folk blev så otroligt trötta på raiding efter dem gett allt.

Logs:

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/sunstrider/kelldhar

Nuvarande guild:

<Essence> - Sunstrider / Horde. En otrolgit bra 2 dagars guild men känner att dem inte riktigt räcker till för mina behov. Jag vill raida minst 3 dagar i veckan med iaf en optional dag, även split runs så alt får lite gear samt geara main snabbare + lite mer action i guilden överlag. Detta är något <Essence> inte kan ge mig och därav tänker jag att jag vill söka mig vidare. Dessutom så kommer inte jag och raid leadern överrens, tycker han gör orättfärdiga beslut mot folk och kan vara lite väl harsh emellanåt och jag co-opar bara inte med sådant snick snack.

Tidigare guilder:

Som nämnt i förklaringen ovan så är det en lite mer detaljerad beskrivning där i min raiding history.

Varför söker du just till Norrlands Guld?:

Har varit sugen på att söka till er många gånger. En long lasting guild som varit med i evigheter. En stabil raiding historia med en relevant progress till min egen FAST svensk!! Det är ju helt makalöst! Ni är stabila, verkar ha en riktigt skön raiding atmosfär och tar hand om era spelare.. Därav tänkte jag att det är värt ett försök att komma med.


UI

Screenshot på ditt UI:

http://imgur.com/a/X8uv0

Redogör för vilka addons du använder dig av:
DBM, WeakAuras2, TMW, SexpMap, Skada, ELVUI, RC loot, Exorsus Raid Tools och Angry Assignments.

Redogör för vilka macros du använder dig av:
Lite cancel weakaura macros, macros för nästan alla abilties och burst macros för många abilties i ett go och några ToY Macros 😅

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning:

Har en Asus RoG 3.5 GHZ med 32 GB Ram och ett 9800 GTX kort. Funkar hur bra som helst men ska nog köpa stationär inom en ganska snar framtid.

http://beta.speedtest.net/result/6417726346

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? -

Vill ha content clear, jag bryr mig inte så extremt mycket om gear. Är mer för progress isf och vill spela hela Legion och döda alla bossar pre-nerf med ett team som är liksinnat och känna mig till rätta. Är verkligen villig att brinna för dessa mål - ja.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? Missar SÄLLAN raids, jag har 100% attendance i nästan alla guilder jag varit med i. Helt ärligt jag tar raiding otrolgit seriöst och är lite black and white i mitt tänkade. Alltså, allt eller inget. Skulle de vara så att något IRL dyker upp så säger jag det i god tid i förväg men som det ser ut just nu är det ingen risk att jag missar något och inte heller i en lång framtid framöver.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig:

N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)?

Uhm inget jag direkt kan komma på känns som ni omfamanade allt i denna applikationen och jag har svarat så gott jag kunnat. Önskar verkligen man får en chans här och komma med i erat team för att kötta bossar och cleara content ihop. Har följt er länge och checkat efter luckor emellanåt, såg att de fanns chans nu och därav tog jag den.

Hoppas vi hörs snart!

Btw hittade er på wowprogress.com

Har du något du vill fråga oss:

Inte vad jag kan komma på nej.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets:


Haha jag kan nästan alla Ronny och Ragge låtarna utantill! Forever Rääääger fööööfan! 😂😎
Quote
#13326116 Jun 30, 2017 at 01:14 PM
Kristian O' Ejkström
Vetefan varför de blev sträck över huvud rubrikerna och märkte att jag inte kunde redigera det i efternamn. Försökte även göra ett konto innan jag började med appen men tydligen så blev jag declined forum access när jag gjort kontot så fick göra det som "gäst" istället. Sorry för detta!MVH / Krille
Quote
#13326129 Jun 30, 2017 at 01:17 PM
Kristian O' Ekström
Efterhand***... herregud. 😅
Quote
#13326563 Jun 30, 2017 at 06:57 PM
Officer
79 Posts
Hej Kristian,

Alltid roligt att få en engagerad applikation. Din apply är läst och vi kommer med svar så snart vi kan.

Hälsningar,
Cyler
Quote
#13328810 Jul 02, 2017 at 11:17 AM
Kristian O' Ekström
Tack för en god respons, jag har haft lite tur här de senaste 2 dagarna och fått både Sista BiS legendary för Fury och sista BiS legendary för Arms 😎 Ville bara uppdatera detta!MVH
Quote
#13332718 Jul 04, 2017 at 05:40 PM
Officer
79 Posts
Hej Kristian,

Vi har titta igenom din applikation noga och kommit fram till att tyvärr neka den. Vi har under en längre tid varit i kontakt med en återvändande veteran i guilden vilket ligger i grund för detta beslut. Vi önskar dig lyckat till i framtiden!

Med vänliga hälsningar,
Cyler
Quote