Notify Message
Forums
#13344572 Jul 11, 2017 at 05:29 PM
Broby
Om dig

Namn: Robin Broby

Ålder: 18

Berätta om dig själv: Är en skön trevlig grabb från Tumba (en liten skit ort söder om Stockholm) på 18 år som precis gått ut gymnasiet och gått på ett extremt välbehövt sommarlov. Har tänkt ta det ett sabbatsår (aka aldrig plugga igen xd) och plugga vidare om nån termin eller så. På fritiden chillar jag gärna ute vid en fotbollsplan med polarna, hänger med tjejen,eller inne vid datorn. Skadade dock knäet allvarligt och har tvingats lägga av med bollen så har fått mer tid för datorn de senaste åren.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Broby/Fire Mage

Battletag: Broby#21498

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/broby

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 75 dagar

Om ditt gear: Fire Mage har gått från att vara en extremt crit-centrerad spec till att nu ha släppt crit och istället köra för mycket haste och versa. Allt detta beror på talenten Firestarter och att den har blivit så meta, combustion 100%, legendarys som också scalar bättre med haste än crit (Wrist/belt), allt detta leder till att haste är stoooor prio och har fått till det väldigt bra med min gubbe, ligger på väldigt bekväma stats för tillfälligt. Simmar självklart mig själv för att se om och när andra gems/enchants/stats blir bättre/sämre. Skulle själv säga att jag har väldigt bra koll på mage då det är mage jag spelat hela tiden sen jag började spela wow.

PvE

Tidigare erfarenheter: Det är just i detta område som det finns lite hål i för mig. Framför allt då jag är en liten pöjk fortfarande så började jag väldigt sent, har raidat normal/hc i alla tiers sedan MoP men det var bara nu i legion som jag har kört hårt och kört mythic för att pusha mig själv och pusha cutting edge MINST.
har 7/7 3/3 och 10/10M i Legion.

Min nuvarande guild Trifecta hade väldigt stora motgångar i just Nighthold och var därför väldigt sega i progressen. Fastnade på Krosus+Spellblade väldigt tidigt sen hade vi en period på 1-2 månader där vi hade rosterissues och inte kunde raida ordentligt för att vi helt enkelt saknade folket. Men vi fick ner 10/10 till slut innan Cutting Edge försvann.

Den svåraste bossen du har dödat: Då jag som sagt är en liten pojke så är detta just NH och för vår guild var det definitivt Spellblade/Gul'Dan på delade poäng. För mig personligen får jag säga Gul'Dan då jag hade mer ansvar under fighten då jag var på Nightorb-duty och agerade caller i den fasen vilket var en ny upplevelse för mig, men en sak som gick bra. Vi hade ju som sagt rosterissues på båda Spellblade och Gul'dan som ledde till att vi bytte ut/recruitade i princip 50% av vår roster. Allt detta ledde till att NH var en väldigt problematisk raidtier för oss men vi tog oss igenom det.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/21939114/11/ Mina NH Mythic logs, då vi har börjat med private logs denna tier.

Nuvarande guild: Trifecta på Kazzak Horde

Tidigare guilder: Skulle inte klassa någon av mina gamla guilder som relevanta då jag som sagt inte raidade hårt förut. Men spelade på Argent Dawn med polarna i <The Noble House> och raidade normal innan vi flyttade över till <Myshörnan> för att köra med svenskar istället. Efter <Myshörnan> flyttade vi över till <Trifecta> för att ta oss in i mythic raiding.

Viktigt att notera kan vara att jag flyttat med mina polare mellan alla guilds, men det är inget jag kommer att kräva nu :>

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Jag söker till Norrlands då jag har hört talas om er ett antal gånger och känner att Trifecta håller mig tillbaka lite, skulle vilja pusha ännu mer än vad Trifecta gör, dels på grund utav rostern men tycker även att guilden går neråt istället för att utvecklas vilket inte är bra. Skulle därför vilja ta nästa steg och spela med "the big boys" ;). Plus hur ska man stå emot när man ser detta
[1] Retsam: ANY SWE?!
[1] Retsam: ANY SWE?!

UI

Screenshot på ditt UI: https://gyazo.com/da1abdbeabb218b744d05621cc1a24e9

Redogör för vilka addons du använder dig av: Standard grejer, Weakauras, Bigwigs, Exorsus, KUI Nameplates
Redogör för vilka macros du använder dig av: CD's Macro, Mouseover macros på Counterspell, Meteor, Flamestrike osv.

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Datan är inget monster, men den gör det den skall göra för tillfället innan jag kan uppgradera den #Fattigstudent, men har defenitivt inga problem med lagg eller liknande.
http://beta.speedtest.net/result/6446132395

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? - Allas mål är väl att bli så bra man bara kan, både som spelare och som lag. Vill definitivt pusha cutting edge varje raid men gärna högre än det.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? Raidar alltid med så nära 100% närvaro som möjligt, och nu när skolan är slut finns det inga tentor eller liknande som ska in så det öppnar bara upp ännu mer tid för raiding och annat mysigt. Om det skulle vara något så kommer jag alltid att meddela det i god tid ifall jag skulle missa en raid. Men som sagt, händer verkligen inte ofta.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Finns ju en viss warrior som spammar general så skulle ju ljuga om det inte var lite därför. Men har även haft koll på topp guilderna under expansionen och har sett er där.

Har du något du vill fråga oss: Naaaahe inget såhär nu direkt.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: När Retsam inte skrivit i general på ett tag så brukar jag kopiera honom ibland :> Fanboiiiiiiii

Hoppas vi kan höras vid inom en snar framtid, peace!
#13345201 Jul 12, 2017 at 12:09 AM
Raiders
321 Posts
Tjena Robin!

Väldigt välskriven och trevlig apply att läsa tycker jag. Ska bli spännande att följa utfallet, men önskar dig ett stort lycka till på den iallafall!

Aldrig hört talas om Trifecta, heter inte ett jävla godismärke det? eller är det juice

Med vänlig hälsning,
Vantoom - NG's Blackhand Officer
#13346154 Jul 12, 2017 at 03:55 PM
Broby
Tackar tackar ^^ fan ingen aning vad trifecta är, mycket möjligt att det är någon juice dock xD
#13348464 Jul 13, 2017 at 11:39 PM
Raidleader
168 Posts
Tack för din ansökan. Tyvärr ser vi ingen plats för dig i vår current roster. Lycka till med ditt fortsatta guildsökande.
Page 1
Add Reply