Notify Message
Forums
#13395539 Aug 14, 2017 at 07:29 PM
Inzult
Om dig

Namn: Jimmy Andersson

Ålder: 26

Berätta om dig själv: 26 år gammal Norrlänning bosatt i Umeå för tillfället, kommer bo i Malmö från 23 September. Jobbar heltid som Brunnsborrare de senaste 5 åren och fritiden är väll egentligen WoW och någon iskall magvärmare!


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Cbackisreal | Rogue | Subtlety

Battletag: inztheprinz#2105

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostwhisper/cbackisreal

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 6 days 6 hours, dock spelade jag Rogue hardcore PvE från Vanilla - MoP men boostade upp denna mitt i ToS progress!

[size=13]Om ditt gear: Ganska straight forward här, Mastery är vad som gäller i stort sett. Har fortfarande en del delar att uppgradera till högre ilvl osv men pga att gubben är så pass ny så tar det som sagt lite tid!


PvE

Tidigare erfarenheter:
Vanilla: Allt clearat förrutom C'Thun och AQ40
TBC: Allt clearat samt Sunwell till M'uru top 200 world
WotLK: Allt clearat top 200 world
Cataclysm: BWD, TBT och Throne clearades runt world 200. Al'Akir efter nerf! Firelands clearades runt world 100 och Dragon Soul spelade jag aldrig!
MoP: Paus från spelet så spelade ej här!
Warlords: Paus från spelet så spelade ej här!
Legion:
Emerald Nightmare - Clearat rätt mediokert top 500 kanske
Trial of Valor - Clearat
The Nighthold - Clearat runt world 400
Tomb of Sargeras - 6/9 för tillfället, Mistress dödades World 256!

Den svåraste bossen du har dödat: Ragnaros Heroic utan tvekan, var allt för mycket som kunde gå fel! Sen var ju Yogg 0 pre nerf i en helt egen liga men dödade aldrig den pre nerf!

Logs:

6 dagar gammal Rogue: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/frostwhisper/cbackisreal
DH som spelades från Nighthold - 2 bossar av ToS: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/frostwhisper/inzult#

Nuvarande guild: When Yer Ready Paul - Frostwhisper Horde

Tidigare guilder:
Severance Gaming Silvermoon Alliance EU: Black Temple TBC - Yogg 0 Ulduar. Denna guilden gick i graven efter detta då ledningen tappat motivation på hardcore raidandet och alla splittrades upp lite överallt!

Balance Gaming Grim Batol Alliance EU: Från BWD - Dragon Soul Cataclysm. Det var efter detta som jag gjorde valet att steppa ner från WoW ett tag då det blev alldeles för många timmar i Firelands med någon enstaka world top 30 kill.

When Yer Ready Paul Frostwhisper Horde EU: Nighthold - Mistress ToS. Denna guilden gick i graven igår kväll efter att Mistress reclears blev alldeles för mycket för en guild som raidar 9 timmar i veckan så våran Raidleader + Maintank har valt att lägga spelet på hyllan för tillfället!

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Har en Polare som känner en av era tanks som sa att jag skulle slänga upp en applikation här. Då det var säkert 10 år sedan jag raidade med en Svensk guild så är jag rätt sugen på att hoppa in i det igen och se vad det kan erbjuda. Sen har ni bra tider samt verkar vara seriösa när det väl gäller!


UI

Screenshot på ditt UI:
Rogue UI http://i.imgur.com/sdLemh4.jpg
DH UI: http://i.imgur.com/guoE4jO.jpg

Redogör för vilka addons du använder dig av: Exorsus Raid Tools, DBM, Details!, RCLootCouncil, Weakauras 2, KUI Nameplates, Simulationcraft, Bartender 4

Redogör för vilka macros du använder dig av: Använder Solo Soak macro och även beroende på vilka ringar osv jag använder så används det On-Use macro!


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: http://beta.speedtest.net/result/6539188000.png kommer ha Fiber sedan i Malmö från September!
Hårdvara: i7 4770, 16 gb ram, GTX 760

Mål med ditt WoW-spelande: Ha en stadig progress i det tempo jag är van att ha det och fortfarande ha en trevlig och rolig atomsfär, jag brukar lägga allt jag har under raidtider samt utöver raidtider för att kunna maximera mina karaktärer så snabbt och bra som möjligt!

Tillgänglighet: 100% i stort sett, är väll dom få gångerna man har något ärende eller liknande som måste göras.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Jag vet att mina legendaries ej är riktigt optimala ännu då gubben är så pass ny, men jag har otroligt mycket experience i hardcore raid scenen samt att jag spelat Rogue i så många herrans år vid detta laget. Jag känner även Teowina som kommer slänga iväg en application här senare då det var han som pratade med eran tank om att eventuellt göra en applikation!

Har du något du vill fråga oss:

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Jag har haft sex med en halvsvart kvinna, no regrets!
#13397837 Aug 16, 2017 at 10:49 AM
Guildmaster
194 Posts
Tjena Jimmy!

Din ansökan har blivit läst och jag får tacka så mycket för visat intresse. VI kommer att diskutera din ansökan så snart dem andra i ledningen har haft möjlighet att läsa den, då det kan ta ett par dagar för oss att ta ett beslut och du har några frågor eller funderingar så är det bara att du antingen skriver här i ansökan eller petar till mig och Cyler in-game.

Tills dess så får du ha det så bra!

MvH
Inndú
Don't be sorry, be better!
#13403118 Aug 19, 2017 at 10:30 PM
Guildmaster
194 Posts
Tja Jimmy!

Ledsen för den sena återkopplingen, jag skulle vilja sätta mig ner en stund och surra lite med dig. Jag la till dig på bnet så kontakta mig så snart du kan, är det möjligt att göra detta redan imorgon så skulle det vara toppen!

Hälsningar
Inndú


Don't be sorry, be better!
#13403125 Aug 19, 2017 at 10:43 PM
Inzult
Tjenare! Jag är på en utekväll ikväll så jag är tillbaka imorgonbitti så kan vi fixa det då, tack för svar.
#13403703 Aug 20, 2017 at 12:30 PM
Guildmaster
194 Posts
Välkommen till NG!
Don't be sorry, be better!
Page 1
Add Reply