Notify Message
Forums
#13400256 Aug 17, 2017 at 07:42 PM · Edited 8 months ago
Teo
Om dig

Namn:

Johan Egnell

Ålder:

28

Berätta om dig själv:

Ja, vad säger man? 28 år gammal, bor i Kallhäll som är en förort norr om Stockholm. Jag jobbar heltid inom ICA Sverige AB. För stunden är det reklamationer och projekt jag spenderar dagarna med. Jag älskar fotboll (Man Utd är klubben som är varm om hjärtat). Har varit med och tränat ett U17 lag i Pojkallsvenskan (Sollentuna). Jag har en flickvän sen lite mer än 5 år tillbaka som är helt ok med att jag har gaming som hobby så länge jag finansierar hennes dyra stallvanor...


Jag har som sagt gaming som ett stort intresse. Har spelat allt från Quake 3 till Wolfenstein: Enemy Territory, CS, CS-GO, LoL och ja, WoW då. CS-GO blev jag Global Elite. I LoL tog jag diamond 5 förra säsongen. I Wolf: ET fick jag betalt två gånger för att åka på LAN i Holland.

Förutom gaming och att spendera tid med min flickvän så har jag en stor passion för att resa. Jag har rest en hel del, speciellt under de sista 5-6 åren. Allt från Karibien till större delen av Europa och Asien (främst Sydostasien).

Om din karaktär

In-game namn/klass/spec:

Teopalawina - Paladin - Holy

Battletag:

Teo#2989

Armory link: Se till att logga ut med PvE gear.

Teopalawina
Teowina
Teodruwina
Teoshawina

Hur många dagars /played har du på din karaktär?

Paladinen - 46d / 7h
Prästen - 454d / 22h
Druiden - 9d / 22h
Shamanen - 52d / 9h

Om ditt gear: T ex förklara dina val av gems/enchants, val av secondary stats. Visa att du har koll på din klass helt enkelt.

Ganska så straight forward skulle jag säga. Int > crit > mastery => versa > haste

200 int gem i 1 slot och resten 150crit.

PvE

Tidigare erfarenheter:

Vanilla - ZG, MC, BWL, AQ20 samt AQ40 upp till Fankriss eller Sartura tror jag. Körde tyvärr inte Naxx40.

Jag spelade i Circle of Hope på Turalyon. Fick sen chansen att hänga på The Last Watch och cleara en hel del, så mesta av bossarna gjordes under farm. Dom var realm 1:st! Slogs mot Origin som var horde om förstaplatsen.

Lämnade Circle för att bli bättre helt enkelt. Lite för casual för mig under den tiden när man fick testa på raids för första gången. Var bara 15-16 under den tiden.

TBC - Clearade allt upp till Mu'ru.

Spelade i Angels of the North samt The Last Watch (en del av dessa members raidar idag under namnet Pure på Turalyon). Fick en hel del realm first kills i TBC. Steppade sen ner till vad som var realmens 4:e bästa guild om jag inte misstar mig. Raidade i en guild som fortfarande heter <MM>. Dödade allting prenerf, även Kael'thas, upp till Mu'ru.

Lämnade Angels, fantastisk guild för övrigt, för att få testa på att raida med dom bästa spelarna på servern. Vara en av dom där grabbarna och tjejerna man såg upp till med coola rustningar och fräna mounts. Raidade med TLW ett tag som sagt. Mina föräldrar var inte jätteglad när man konstant spelade så blev mer eller mindre tvingad att steppa ner.

WotLK - Clearade allt upp till LK HC 25man.

Tog en break efter TBC. Började igen av en ren slump. En nära vän till mig bjöd på servertransfer och speltid. Sen var man fast..
Clearade det mesta med en casual guild. Mestadels friendguilds.

Joinade sen <Vindictive> på Shattered Hand. Detta var första gången jag hade fått chansen att spela som horde, haha. Raidade det mesta med <Vindictive> Progressade upp t.o.m LK 25man HC. Det mesta dödades med någon slags % buff som passivt fanns i instancen. Är även första gången jag fick pröva på att köra en guildmeet (bland det sjukaste jag har gjort!).

Cataclysm - Clearade allt upp till Spine of Deathwing HC. Osäker om 20man hade implementerats redan här?

Lämnade <Vindictive> för att joina <Balance> på Grim Batol. Dom var vid det här laget en guild som hade förlorat många coremembers. Säkert därför jag egentligen fick chansen från första början. Att gå från en world 8000 till en world 150-200 var ett jävla stort kliv. Joinade på Magmaw i BWD och visade rätt snabbt att jag ville ta en plats i guilden. Köpte en bättre dagger åt Inzult (min bäste vapendragare). Och sen åkte vi av.

Battlade om realm 1:st med <Aurora Borealis> på var och varannan boss. Vi båda blev rätt snabbt coremembers. Och vi hjälpte guilden att klättra från world 200 till world 75-100. Känslan när du dödar en boss som du rent ut sagt bara vill visa fingret åt för att du wipeat pga enskilda misstag, RNG eller för att den för tillfället är för svår helt enkel. Den känslan är vad som driver mig att fortsätta med PvE.

MoP - Spelade i princip ingenting under denna expansion. Hade tänkt lägga spelet på hyllan för gott.

WoD - Jag casual spelade med några spelare från <Balance> samt IRL polare. Mestadels bara HC-bossar. Tröttnade ganska snabbt på allt skit med garrison och liknande. Hypen innan expansionen släpptes är nog anledningen att jag kom tillbaka.

Legion - Clearat allt upp till och med Maiden of Vigilance mythic.

Lämnade <Balance> efter lite mer än 6 år. Hands down det svåraste jag gjort online. Så mycket minnen, skratt och tårar av glädje jag fick där trodde jag inte var möjligt online. Guilden var död och 2 gamla raiders raidade på Ravencrest i en guild som hette <Inept>. Jag bestämde mig för att spela med dem, så jag tog mitt pick och pack för att raida mythic. Dom hade dödat 3 bossar i EN och jag klev in på Dragons som första boss. Clearade resten av EN, Odyn samt Guarm (de 2 sistnämnda efter vissa nerfs). Sen klev vi in i NH och där tog det stopp. Jävlart stopp. Vi dödade de 3 första bossarna innan jag och 6 till fick nog. Vår GM var helt korkad och en av officerarna likaså. Så vi miggade horde för att raida med <When yer ready Paul> på Frostwhisper. Jag är för närvarande kvar i guilden. Förutom korkade raiders så hade jag gärna stannat kvar, i ärlighetens namn. Men vår GM och Maintank därtill valde att steppa ner från raiding och sen föll korthuset.

Så här står jag nu, raidkåt och icke tillfredsställd.

Den svåraste bossen du har dödat:

Jag måste nog säga Kael'thas. Jag fick inte banga huvudet mot väggen på Mu'ru. Vi var inte proffs by any means och jag var 16-17 under den här tiden. Men att använda sina vapen, alltid ha rätt position för att motverka stuns med staven, hålla uppe buffs med mace eller vad jag nu fick för assign tyckte jag va rätt speciellt och samtidigt spännande. Det krävdes många tries, mycket frustration och även wipes efter fas3. Men sen när jäveln dog, fyfan vad nice.

Tycker faktiskt TBC hade många svåra men ändå jävligt roliga fights. Älskade Illidan och Lady Vashj var frän likaså.

Logs: Viktigt!

[url=https://www.warcraftlogs.com/character/eu/frostwhisper/teopalawina][/url]

Nuvarande guild:

<When yer ready Paul>

Tidigare guilder:

Hoppas jag inte skjuter mig själv i benet för att jag inte svarar på frågan. Bakade in den i min story där uppe istället.

Varför söker du just till Norrlands Guld?:

Jag har pratat med Jonas (Fishid) förut och frågat om han var med i Norrlands. Har haft ett sug då och då att slänga in en apply men alltid nöjt mig med situationen jag varit i. Man blir bekväm med dom man spelar med helt enkelt. Känner Jonas IRL, även om det var några år sen vi sågs sist, och han har pratat väl om guilden. Handen på hjärtat så har ni en stabil rank, members som varit med länge och som Jonas skrev i sin apply. Han vill ha ett ställe att kunna spela ut spelet på. Jag vill likadant, ganska precis.

Jag känner ingen direkt hype att hitta nya spel att bli bra på. Jag har mina 2-3 som jag spelar som jag är relativt decent på. Vill bara hitta en guild att trivas i under en lång tid.


UI

Screenshot på ditt UI: Se till att det är i combat!

Glömde visa DBM bars, därav bild 2.

Redogör för vilka addons du använder dig av: (Som är relevanta för pve)

DBM, Details, WA2, Kui Nameplates, RC Lootc, Exorsus raidtools

Redogör för vilka macros du använder dig av: (Som är relevanta för pve)

Jag använder mousover-macros på allting som kan användas direkt på andra spelare.

Vissa saker är inte keybinded för att jag byter dom beroende på talents etc. Vissa är inbakade i macros med andra saker etc. Velens t.ex.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ge oss en snabb beskrivning av din dator. Länka oss URL'en ifrån Speedtest.net (http://www.speedtest.net/)

Speedtest

Jag har en:

Intel i5-4460 CPU @ 3.20GHz
NVIDIA GeForce GTX 960
Kingston 120GB SSD
8GB Ram (osäker vilka)
En Asus 144Hz skärm som primär samt en Benq 60Hz bredvid.

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål?

Att bli så bra som möjligt. Att ha så kul som möjligt medan jag försöker uppnå det primära målet. Att hitta ett ställe att vilja stanna i så länge som möjligt. Jag är nästan alltid lite för engagerad i allt jag gör. Vare sig det gäller jobb, vänner eller hobbys brukar jag lägga ner lite för mycket själ och energi.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden?

Det senaste året har jag missat 6 raids totalt tror jag. Detta med 3 dagars raidschema. Hade en vecka i Malta, därav 2 raids borta. Missade även när mamma min gick bort förra julen. Vill inte gå in allt för djupt och göra detta till en crybaby-story. Men jag skulle säga att jag är väldigt reliable. Speciellt med en flickvän som tillåter mig att spela och framförallt förstår behovet.

Jag har inte tagit semester i sommar pga ny tjänst och mycket att göra på jobbet. Har bokat resa till Asien, blir nog borta 5v. Utresedatum är 29:e oktober. Hoppas innerligt att Kil'Jaeden ska vara död då om jag får chansen att spela med er. Förstår att detta sätter käppar i hjulet för mig. Men jag kan inte joina er utan att säga till om detta. Förutom resan så har jag ingenting planerat på väldigt lång tid. Som skulle störa raids, dvs.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Skriv N/A om det inte finns.

N/A när det kommer till raiding och dylikt, vad jag vet.

Som person hoppas jag att Jonas tycker bra om mig, hahah.

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld
(trade chatt, x-realm forum eller liknande)?

Jag har haft er under uppsikt en längre tid som jag nämnde tidigare i denna app. Förutom Wowprogress så är det väl Jonas som har talat bra om er. Brukar även läsa applies av andra innan jag själv bestämmer mig. För att dels avgöra huruvida seriösa man är med nya människor, vad värderingarna ligger på etc. Det kändes bra denna gång!

Har du något du vill fråga oss:

Jag är rätt nöjd med vad jag har sett, hört och läst.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets:

Mitt andranamn är Einar LOL
#13400407 Aug 17, 2017 at 09:09 PM
Trials
6 Posts
#13400415 Aug 17, 2017 at 09:17 PM
Raiders
205 Posts

+1 på applyen och kul att se dig lira fortfarande Johan! :D

#13400727 Aug 18, 2017 at 01:21 AM
Raiders
354 Posts
Ser väldigt fint ut.
Samt alten är inte efter mycket. M+ FTW hehe :) +1

クール - Elakpato

#13401282 Aug 18, 2017 at 01:27 PM
Raiders
17 Posts
1. Vad är den med den här guilden och United fans? 😰
2. En Holy kompis, kul! Tumme upp!
#13401443 Aug 18, 2017 at 04:06 PM
23 Posts
Horsegirl som flickvän WutFace. Bra applikation +1,
#13401756 Aug 18, 2017 at 09:07 PM
Raiders
321 Posts
vi officers ska läsa igenom denna apply och återkomma med svar till dig inom kort. Om du har några frågor är det bara att peta till mig ingame!
#13404072 Aug 20, 2017 at 06:31 PM · Edited 10 months ago
Raidleader
168 Posts
Tjena Johan! Efter att ha snackat med guilden och de andra i ledningen har vi valt att acceptera dig.
Bara PM:a mig eller någon annan officer för invite. Välkommen till NG! /form
Page 1
Add Reply