Notify Message
Forums
#13401850 Aug 18, 2017 at 10:47 PM
Bambadisco
Om dig:

Namn: Björn

Ålder: 27

Heter Björn 27 år, jobbar på en kundtjänst, på fritiden spelar jag sjävklart wow, hänger med polare och dricker bira då och då, förösker hålla mig i form så är ute och springer lite titt som tätt, folk upplever mig som väldigt lugn, glatt humör, hög fokus på de jag gör, fram framtida visioner så hoppas jag på bli med er guild och få en bra rank och fortsätta på nytt content.


Om din karaktär:

In-game namn/klass/spec: Bambadisco/Druid/Resto

Battletag: EpicTroll#21196

Armory link: https://www.wowprogress.com/character/eu/frostwhisper/Bambadisco

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 127 d (har inte varit min main, har lirat sen TBC fast snurrat på olika klasser) men trivs med denna jävligt bra just nu så kommer hålla mig fast.

[size=13]Om ditt gear: Resto druider skall ha ganska balancerade stats atm med tanke på att de mesta är bra för oss, vill åt 5 vers, resten runt 22-25%, int->mastery/haste, har hyffsat mkt crit atm men de har att göra med vill ha kvar min 4 set T19 med shoulders till vissa fighter, vill gärna bli av med lite crit och få mer mastery men de kommer väll.


PvE

Tidigare erfarenheter: Började lira seriös PVE i Legion, har snurrat i olika guilder då de disbandat och folk inte dykt upp till raids osv, inte varit något seriöst, NH tog vi ju allt upp till gul'dan utan nerfs ofc, vi hade många trys på guldis 6-7% men efter nerf gick han såklart ned, har inte mycket att säga just här mer än att jag har 7/9 atm och väldigt hungrig på mer.

Den svåraste bossen du har dödat: Då jag har dåligt med raid exp så får de nog bli Auguar, där allt krävs att alla gör rätt, vi hade en hel del trys på denna, krävdes bra kommunikation, folk pratade inte med varandra i början utan allt blev lättare när vi verkligen kommunicera på voice ordentligt, men tillslut så.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/outland/bambadisco (har private logs i nuvarande guild om ni verkligen vill ha dem också)

Nuvarande guild: UnknownError

Tidigare guilder: Lämnade rätt nyligen Fatalis - Outland Alliance pga för lite folk till raids, utav de 3 dagar vi radied kanske vi fick ihop 1 dag och inte så jag vill ha det, där av jag lämnade, joinat en ny nu med hög fokus dock engelsk, har inga problem med detta med när de kommer en svensk guild och recruitar och är sugna på mig så är de självfallet jag lägger en apply.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Fick en btag add Michan som undrade om jag var intresserad, jag tvekade inte utan lägger en apply direkt, snackade med honom om eran situation i guilden, hört att många healers droppat, tror jag kan fylla den spotten, vore grymt kul att haka på tåget.


UI

Screenshot på ditt UI: http://imgur.com/IvLv710

Redogör för vilka addons du använder dig av: BW/WA/AA/EXORSUS/DETIALS/GRID2/LOOTC/

Redogör för vilka macros du använder dig av: Har macros på allt, mouseover samt lite egna combos.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: http://beta.speedtest.net/result/6550904616

Mål med ditt WoW-spelande: Har 100% attadence och kommer jobbar för så bra rank som möjligt i spelet men samtidigt ha kul.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? 100% närvaro, jobbar bara dag så NP.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: -

Övrig information: Michan som skrev till mig och blev intresserad efter lite snack med honom.

Har du något du vill fråga oss: Har tagit de mesta med Michan så har rätt bra överblick på hur guilden fungerar, verkar vara en trevlig guild där folk ger allt, viktig bit som jag fått för mig är att ni har bra sammanhållning.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Jag är inte en robot
#13401947 Aug 19, 2017 at 12:30 AM
Officer
84 Posts
Hej Björn,

Tack för din ansökan. Vi kommer att kolla igenom den och återkomma så fort vi kan. Är det något kan du alltid hojta till någon av oss officerare ingame.

Tills vidare,
Cyler
#13402520 Aug 19, 2017 at 12:41 PM
Bambadisco
Härligt, då har jag koll på läget!
#13405540 Aug 21, 2017 at 07:32 PM
Raidleader
168 Posts
Accepterad efter ett snack på discord. Välkommen till NG! /form
Page 1
Add Reply