Notify Message
Forums
#13436834 Sep 12, 2017 at 07:54 PM
Herbonator
Om dig

Namn: Edvin

Ålder: 21

Berätta om dig själv: Vi vill veta vem vi rekryterar. Ta dig tid att presentera dig själv som en önskvärd person, va du gör i nuläget samt inom de närmsta månaderna.
För tillfället så söker jag jobb och har planer på att läsa några kurser på distans under tiden. Är ännu inte riktigt säker vad jag vill utbilda mig till så jag avvaktar lite. Musik är ett stort intresse för mig främst elektronisk musik. Har ett antal låtar jag gjorde för länge sedan på diverse youtube kanaler och har även sålt ett antal via ett ghost producer forum. Jag gymmar en del och brukade förr spela lagsporter men fick en knäskada som gjorde att jag var tvungen att lägga av helt med det. Som personlighet är jag väldigt tävlingsinriktad och försöker alltid att bli bättre.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Herbonator/Druid/Restoration

Battletag: Herbonator#2470

Armory link: Se till att logga ut med PvE gear. https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/herbonator

Hur många dagars /played har du på din karaktär? ca 120 dagar played.

[size=13]Om ditt gear: T ex förklara dina val av gems/enchants, val av secondary stats. Visa att du har koll på din klass helt enkelt.
Alla stats är bra för resto druider det gäller att hitta balanser mellan dem. När en stat blir högre så blir de andra mer värda. Jag använder RDSW weakaura för resto druider som tar reda på stat weights. Jag har funnit att sweet spot för haste är runt 22% då det känns varken för snabbt eller för segt att casta rejuv så siktar på det. Valde att enchanta mastery på ringar/neck då resto druids tjänar extremt mycket på mastery då jag gör med T19 och germination.


PvE


Den svåraste bossen du har dödat: Beskriv din roll för just den bossen, berätta vad du och din guild gjorde för att tackla motgångar som uppstod.
Jag skulle säga Helya mythic var den svåraste då jag var med och dödade den pre-nerf. Bossen krävde oerhört mycket koordination mellan spelarna och var väldigt movement heavy. Att heala fighten var dock inte det svåra med Helya det var alla olika rörelsemönster som man var tvungen att memorera. Jag spelade så bra jag kunde med 110% fokus då man kunde wipa om en person gjorde minsta fel. Min roll var i princip håll alla vid liv och spela fighten korrekt utan misstag.
Svåraste att heala var nog Elisande Mythic då den krävde väldigt mycket output samtidigt en hel del movement.

Logs: Viktigt!

7.0-7.1.5 Nighthold Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/20422774/11/#partition=1&metric=hps

7.2 Nighthold Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/23248390/11#metric=hps

7.3 TOS HC Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/23248390/13/#metric=hps

Nuvarande guild: eXample, casual rankad.

Tidigare guilder: Berätta under vilken tid du var med i guilderna och varför du lämnade dom.
Spelade i Sublime i SoO och Highmaul tiden men lämnade och joinade Inner Sanctum. Lämnade dem dock då deras hardcore schema skulle bli för mycket för mig då. Var i princip casual genom hela WoD.
Började spela i Rebels på Sylvanas strax innan Emerald Nightmare öppnade och progressade hela raiden med dem. Guilden upplöstes dock runt Guarm i ToV och jag joinade eXample på Ravencrest då.
Progressade ToV och Nighthold mythic med eXample men bestämde kort efter vår server transfer att jag skulle gå casual ett tag.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Är sugen på att spela i en Svensk guild då jag inte gjort det sedan WotLK. Raiding schemat är inte super krävande vilket också skulle fungera utmärkt just nu i livet. Er progress verkar bra med tanke på de timmar/vecka ni lägger ner på att raida.


UI

Screenshot på ditt UI: Se till att det är i combat! https://imgur.com/V7cxCjM

Redogör för vilka addons du använder dig av: (Som är relevanta för pve) ELVui, Skada, BigWigs, WA2, Exorsus Raidtools, MSBT,

Redogör för vilka macros du använder dig av: (Som är relevanta för pve) Har i princip alla mina healing spells som mouseover macros. Det gör att jag kan reagera snabbare och mer smooth gameplay rent generellt.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ge oss en snabb beskrivning av din dator. Länka oss URL'en ifrån Speedtest.net (http://www.speedtest.net/)

http://beta.speedtest.net/sv/result/6618280855

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? - Siktar så högt som möjligt i alla guilds jag är med i men man måste just vara realist samtidigt. Ger alltid 110% när jag kör raids och försöker alltid att prestera/minmaxa så mycket som möjligt.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? Nej

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Skriv N/A om det inte finns. N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)? Spelade på Kazzak i WotLK och kommer ihåg namnet sedan dess. Hittade er på systembolaget en gång också.

Har du något du vill fråga oss:

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Bra kuk
Quote
#13439047 Sep 14, 2017 at 08:52 AM
Raidleader
168 Posts
Tjena Edvin!
Din apply är läst och kommer diskuteras under veckan. Återkommer med svar! /form
Quote
#13446693 Sep 19, 2017 at 05:59 PM · Edited 9 months ago
Raidleader
168 Posts
Accepterad efter ett snack på discord! Välkommen till NG /form
Quote