Notify Message
Forums
#13438743 Sep 14, 2017 at 02:27 AM
Shiquita
Tja,

Letar efter en seriös pve/pvp guild. Tycker det låter skoj med en svenk guild. Har bott utomlads hela mitt liv så skulle va skoj att höra / läsa lite svenska dessa timmar jag ändå spelar.

Har spelat wow sedan vanilla och har suttit fast på tomma / portugisiska servers (först Balnazzar sen Grim Batol) sista åren och har inte lcykats hitta en enda guild som progressar, därför migrata jag till Kazzak. Har spelat på samma char sedan typ 2006 (Holy paladin) och kör endast det. pvp/pve fast på senaste tiden mest pve. (altså också lvlat från 1-110 holy haha) :)

9/9 Tos Hc, men inget mythic, tyvärr har jag inte fått chansen men skulle inte vara problem, spelar fint och ligger top på healing metern typ 90% av det jag raidat. annars kolla armory, hette innan Priima. (Nu Shiquita) Om ni nu kollar logs så stämmer inte skiten helt.. det beror mest på att jag körde med ilvl 913, fast nu e jag 931. Lite om mig, är 23 tjej snygg och bor i Prag, gillar öl och spelar konstigt nog wow för jag tycker det är lite som terapi, för övrigt social och hoppas på att jag får en plats i guilden. Om inte som raider isf pvp / achi runs eller social ;)

Här I tjeckien smakar ölen bättre än norrlands guld. Det kan jag lova.
Let me know. jojoloof@gmail.com
Peace#13439043 Sep 14, 2017 at 08:50 AM
Raidleader
168 Posts
För att försöka ge dig någon typ av konstruktiv kritik kan jag börja med att säga att du mest troligt siktar lite högt då vi just nu progressar Kil'Jaeden mythic. Att kliva in med noll erfarenhet av mythic raiding är inte det lättaste.

Att du ligger top på healingmätaren vilket du inte gör enligt logs spelar inte heller så stor roll när det som du själv säger inte är från mythic raiding. Sedan stämmer även logsen över med det gear du har under 7.2.5

Det finns även en applikationsmall som vi gärna ser att man följer för att ge svar på de frågor vi har. Finns tydliga riktlinjer som du ska följa för en apply listade på vårt forum.

Sedan är ju inte detta tinder och att vara "snygg" är för det första ytterst orelevant för raiding samt väldigt objektivt. Jag tänder själv på BBW så är du 120kg + kanske vi kan komma överens.
Let me know - Fylligaformer@gmail.com

"Peace" /form
Page 1
Add Reply