Notify Message
Forums
#13471344 Oct 06, 2017 at 03:22 PM
Elbaench
Om dig

Namn: Samuel Hedström

Ålder: 21

Berätta om dig själv: Jag är en nybliven norrbottning sen 3 år tillbaka då jag började studera civilingenjör i maskinteknik i Luleå efter att ha bott utanför Umeå hela mitt liv. Självklar naturnörd på gymnasiet, behöver ytterst lite plugg för att klara mig bra vilket resulterar i en hel del nördande ingame! Utöver uni och wow gillar jag att gymma och är helt galen i att köra skoter under vintersäsongen. Är väldigt lättsam och tar väldigt sällan illa upp, vilket betyder att jag är en galen memer när det behövs. Blev bänkad en kväll på mythic krosus pga dåtidens värdelösa balance ST dps och därefter följde mitt nuvarande ingame namn.

Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Elbaench / Druid / Balance

Battletag: pinnen#2104

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/elbaench

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 127/70

[size=13]Om ditt gear: Jag förlitar mig rätt mycket på dels logs för att se vad folk har använt på deras progress kills på olika fights samtidigt som jag simmar mitt gear för att få två perspektiv på saker och ting. Detta för att sims är svårt att applicera på specifika fighter och typer av movement, där t.ex. haste är bäst med hästlängder på hög movement osv. I övrigt, gällande relics är det främst ilevel som är viktigast pga den extremt höga budgeten på vapnet. Värt att nämna också är att olika


PvE

Tidigare erfarenheter:

Vanilla: -
TBC: Raidade väl lite till och från, tog väl halva hyjal, men ingen aning om den var nerfad eller inte eftersom jag trots allt var typ 12-13 på den tiden.
Wotlk: Har för mig att jag mest raidade i pugs/casual guilds större delen av expansionen
Cata: -
Mop: -
Wod: Var för ett tag top 5 på stormscale under highmaul, tog nog 4-5M, samt hc BRF och la därefter av med pve för expansionen.
Legion: Var segstartad och tog xavius bara nån vecka innan nighthold release. Var lite fast mellan guilder som hade alltför få spelare för att kunna lira mythic under nighthold, så slutade med CE guldan 31/5, dvs 2 veckor innan ToS, eftersom jag äntligen hittat en guild som var stabil. I ToS tog jag nyligen ner KJ efter en väldigt traumatisk progress med en överaggressiv raid leader som konstant hånar och svär osv.

Den svåraste bossen du har dödat: Skulle nog vilja säga avatar trots att han inte är speciellt svår, just för att ett litet snedsteg under tidig progress (utan faceroll-dps) med beams etc så är det totalkört och överlappningarna med chaos+beam osv. Anledningen till att jag inte väljer KJ är för att som balance druid var han inte speciellt svår, inga eländiga mechanics eller liknande. Bara att tuta och köra som range dps med mobility.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/sylvanas/elbaench

Nuvarande guild: Guildlös

Tidigare guilder: Väldigt många guilder på sylvanas disbandade under legion och jag var tyvärr med i många av dem. Under EN M var jag med i No honor, vilken disbandade pga att folk slutade spela. Nighthold M var jag med i Blue mist som senare mergade till One last try, vilken disbandade efter elisande. Senaste guilden var iPug där raidleadern som tidigare nämnt var ett arsle och hade något emot mig av en anledning om är för mig okänd.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Jag söker en guild med snarlik progress som den jag nyligen var med i som raidar 3-4 dagar i veckan och NG verkade passa bra! Skönt med sköna svenskar utöver det!


UI

Screenshot på ditt UI: https://i.imgur.com/HLbV9pC.jpg

Redogör för vilka addons du använder dig av: Weakauras, Bigwigs, Details, exorsus raid tools(för rcds och liknande), elvui, simc

Redogör för vilka macros du använder dig av: egentligen bara innervate macros och swiftybutton


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: https://i.imgur.com/gUohOKx.png, ligger aldrig under 60fps i raids. 1070 med 6700k processor och matchande övrigt stuff.

Mål med ditt WoW-spelande: Bli så bra jag kan och samtidigt ha roligt. Har som sagt mycket tid och har stor möjlighet att, utanför raids, göra det som krävs för att vara up to date.

Tillgänglighet: Om inget oförutsägbart händer brukar jag planera runt raidtider, så det borde inte vara något problem.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Hittade NG på Wowprogress helt enkelt :)

Har du något du vill fråga oss: -

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Är ett stort fan av ASMR xD
#13474077 Oct 08, 2017 at 06:10 PM
Recruitment ...
97 Posts
Valt att accepta dig som trial. Whispra en av våra officers för invite till guilden och information om det är något du undrar över.
They say money make a nigga act nigga-ish, but least a nigga nigga rich - A$AP Rocky

Uhhh wut..
Page 1
Add Reply