Notify Message
Forums
#13478929 Oct 12, 2017 at 12:03 AM
Karotchi
Om dig

Namn: Ted

Ålder: 22

Berätta om dig själv: Hej mitt namn är Ted eller Karotchi ingame. Bor i Borås och försöker hitta något jobb atm. Gick 3D modellering med inriktning för spel i gymnasiet och tanken är väll att vidare utbilda mig vidare i det här.

Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Karotchi/Warlock/Destro

Battletag: Karotchi#2573

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/karotchi

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 345 dagar, 65 dagar på 110.

[size=13]Om ditt gear: haste/crit/vers/mastery för destro atm. Använder de gems/enchant som är bäst för det specet jag kör. Utgår ifrån vilka stats jag ska ha från simcraft. Har nästan alla leggos till destro och affli. Har chestet kvar bara.


PvE

Tidigare erfarenheter: Fram till Mop så körde jag inte så seriöst. Var mest pugs eller väldigt casual guilder bara som inte ens körde hc. När SoO kom ut så hittade jag en svensk guild (Det Behövs Ny Patch IRL) som jag började raida hc/mythic med. Var med i denna guilden i början av WoD också. Vi tog oss fram till sista bossen i HM men dödade aldrig den innan BRF kom ut. I början av BRF så tog jag ett break från raid pga av skola.

Sen innan HFC kom ut så transferade jag till kazzak och joinade Vargflocken. Dödade Archimode Mythic med dom och sen av någon jävla anledning skulle vi ta ett 3-4 veckors break... Under den här tiden så var de en från guilden Vanguard som whisprade mig ”eey vi böhver en lock, vill du joina oss?” så jag joinade dem. Va en mycket bättre guild och de va bra och roligt folk. Fick också geara upp en mage för att dom skulle köra speed kills. Ca 15 arcane mages va ganska kul. https://www.youtube.com/watch?v=Xu1WD8lDqCU

När Legion kom så hade vi en bra rooster. Tog ner EN Mythic och sen började guilden få lite problem. Folk slutade antingen spela spelet helt eller ville bara inte raida så seriöst. Vi dödade Odin och hund fan innan nerf men vi dödade Helya efter 7.1.5.

När det kom till NH så gick raidsen ganska bra. De var under denna tiden många fler sluta spela eller var tvungna att vara borta från raidsen mycket. Vi kom till Gul'dan och proggresa ända fram till sista phasen. Sen så blev de att vi slutade raida... Det var allt för många som var borta allt för ofta. Var också många som skulle sluta efter Gul'dan var död ändå.

Jag tog också en pause ända fram tills nu då jag applyar till er. Så Jag har inte mycket exp när det kommer till ToS Mythic eller ahh... har ingen alls. Har bara kört igenom hc många gånger på min main och några alts. Försökt att pugga mythic några gånger, men de brukar oftast gå åt helvete...


Den svåraste bossen du har dödat: Lite svår fråga men den svåraste bossen jag dödat var nog Helya. Fast det var nog mest pga att man behövde röra så mycket på sig helatiden och om någon failade med något så tog hela raidet mycket dmg eller döda allihopa.

Logs: Vanguard började logga private under NH och vet inte ens om jag kan komma åt dem nu. Om det behövs så kan jag försöka hitta några logs.

EN:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/9970736/10/#

ToV:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/9970736/12/#partition=2

NH(bara hc):
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/9970736/11/#partition=1

ToS(bara hc pugs):
https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/9970736/13/#partition=1


Nuvarande guild: Vanguard (RIP)

Tidigare guilder:
Vanguard: Finns inte så mycket att säga här. Var en skit bra och rolig guild men Legion döda tyvärr den här guilden.

Vargflocken: Sluted av BRF – HFC. Var en okey guild med kul folk. Leavade för att jag fick en whisper från en i Vanguard om att jag kunde joina dem. Kände också att de var många som drog ner en i Vargflocken så en ny och bättre guild kändes bara bra.

Det Behövs Ny Patch IRL: MoP – WoD. Anledningen till att jag lämna denna guilden var mest för att vi saknade spelare till att raida. Blev att några från guilden migga till kazzak. Jag och typ 2 till joina Vargflocken och dom andra vet jag inte riktigt var dom tog vägen.


Varför söker du just till Norrlands Guld?: Vill börja raida igen och ni har ungefär samma progress som Vanguard hade. Kul att raida med en svensk guild också.


UI

Screenshot på ditt UI: https://gyazo.com/9b0b17902b3b727c912c83d06c343938

Redogör för vilka addons du använder dig av: Big Wigs, Exorsus raidtools, simcraft, skada, tidy plates, Weakauras, elvui, angry asignments

Redogör för vilka macros du använder dig av: Använder mousover, @cursor, cancelaura och focus target macros.

/cast [target=mouseover, exists] Havoc; Havoc
/focus [@mouseover]

/cast [target=focus] Havoc

/cast [@cursor] Rain of Fire

/cast [target=mouseover,exists] [] Soulstone

/cancelaura Demonic Circle


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Är inte den bästa på när de kommer till datorer... En kompis hjälpe till att bygga den jag har nu. Ligger straxs under 60 FPS i raids så funkar bra än så länge. Brukar inte ha några problem med den. Funderar på att bygga en ny dator snart också.
http://beta.speedtest.net/result/6695343082

Mål med ditt WoW-spelande: Bli bättre och ha kul med dom jag spelar med, men också spela på en hög nivå.

Tillgänglighet: Kan vara närvarande alla dagar. Det enda problemet är att mitt internet kan börja lagga så in i helvete ibland utan någon anledning. Men om detta händer så använder jag internet på mobilen bara. Ska få fiber ganska snart också. Vet inte riktig när men fiber sladden hänger utanför lägenheten... Vet inte varför den inte är inkopplad eller hur de nu funkar...

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Nope.

Övrig information: Första gången jag hörde tala som Norrlands Guld var nog i SoO från Fragnance stream.

Har du något du vill fråga oss:

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Hurr durr?
Quote
#13480225 Oct 12, 2017 at 11:12 PM
Officer
97 Posts
Hej Ted,

Tack för din ansökan. Vi kommer att granska din applikation och ska återkomma så fort vi har kommit till ett beslut.


Cyler
Quote
#13485076 Oct 16, 2017 at 05:10 PM
Officer
97 Posts
Hej igen Ted,

Efter att ha diskuterat din applikation har vi bestämt oss för att acceptera din ansökan. Whisper:a en officer online för att få en invite.

Cyler
Quote