Notify Message
Forums
#13480400 Oct 13, 2017 at 02:06 AM
Preachia
Om dig

Namn: Andreas Magnusson

Ålder: 27

Berätta om dig själv:
Jag är en person som lägger stort fokus på det jag gör. Detta gäller utbildning och arbete såväl som fritidsintressen. Jag finner inget intresse i att göra saker halvdant utan vill alltid utvecklas och har alltid ett mål med det jag gör. Som person tar jag inte mig själv så seriöst, det ska väldigt mycket till att förolämpa mig. Jag gillar verkligen att träffa människor och prata om deras
bakgrund och mål med livet. Jag har därför rest mycket, sett många delar av världen och på så sätt blivit mer ödmjuk gentemot världen och medveten om olika kulturer och tankesätt hos olika människor. För närvarande har jag funnit ro med att hålla mig kring mina hemtrakter, komma igång med mitt arbete och försöka ta mig in i en WoW guild som
siktar på top 100 world. Jag har haft WoW med mig i över 10 år med några perioder lite mer seriöst, några lite mindre men med ett lite stabilare liv som nu kan börja sikta på högre höjder.

Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Preachia / Priest / Shadow

Battletag: Penurian#2498

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/preachia

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
Total: 137 days
This level: 45 days

Om ditt gear:
För gearing kör jag alltid simulationer i både simulation craft och raidbots innan jag bedömer upgrade. Jag hänger mycket på howtopriest.com där det gjorts väldigt ingående jobb för vad man ska sikta i stat-weight, vilket för närvarande är
12,000 haste (+-1,000)
Crit = 2x mastery
Jag har utgått från detta men också undersökt mycket själv. Jag har och har alltid haft en förkärlek till haste och har en
referens på hur jag vill att mina Vampiric Touch och Mind Blast casts ska kännas, detta ligger just nu runt 13,000 haste. Jag har lekt runt ganska mycket med crit/mastery ration och föredrar att hålla critten högre och offra lite mastery för detta. Detta leder till att betydligt fler spöken proccar vilket leder till mer insanity och på så sätt enklare att hålla sig i voidform längre även under rörelse. Många bossar i ToS mythic kräver mycket rörelse så jag kan hålla en bättre output med mer crit då masteryn inte är av så mycket värde då man ej kan hålla sig i voidform. Med detta sagt har jag många olika off-delar i bagen då även några bossar tillåter mer stillastående och jag kan få ut mer, framförallt på single-target, genom att ändå hålla masteryn högre. Detta löses till stor del automatiskt vid byte mellan Spectral Thurible för cleave och Tarnished Sentinel Medallion för single target.

PvE

Tidigare erfarenheter:
Vanilla: Spelade resto shaman under denna tid. Gick med i en guild som hade halva Molten Core clearad och var med och progressade ner resten. Tog också Onyxia med guilden och halva Blacking Lair. Joinade en annan guild efter ett tag och var med och clearade AQ20 och AQ40. Spenderade sedan mestadels av tiden på PvP så var aldrig inne i Naxxramas.

TBC: Spelade mer casual PvE här, fokuserade mest på PvP. Clearade Karazhan, dödade Gruul.

WotLK: Bytte här main klass till mage. Var utomlands under en stor del av denna expansion men återvände några veckor innan ICC släpptes. Clearade Trial of the Crusader och första två vingarna i ICC. Fokuerade även här mycket på PvP.

Cata: Min utbildning tog upp väldigt mycket av min tid här och då jag spelade var mest PvP. Tog ett studieupehåll och var med ett semi-hardcore gäng under Dragon Soul. Clearade hela på heroic (dåvarande mythic) pre-nerf både main-grupp och alt-grupp (main: fire mage, alt: combat rogue).

Mists of Pandaria: Tyckte inte om denna expansion i början och tog därför paus ända till Siege of Orgrimmar. Bytte här klass till shadow priest. Var med en guild som precis hade startat en andra raidgrupp vilken jag kom med i. Vi bröt oss sedan loss från guilden och gjorde en egen guild vilken vi byggde upp och clearade hela SoO heroic (dåvarande mythic) pre-nerf.

Warlords of Draenor: Reste utomlands i ett år och återvände igen till slutet of Blackrook Foundry. Satte igång att fokusera på min shadow priest igen och kom med i guilden Veo lagom till att de började cleara mythic. Vi klarade world top 500 på ett antal bossar, inklusive Gorefiend. Efter att vi tagit ner Xhul'Horac tog min utbildning återigen över all min tid och jag var tvungen att spela mer casual igen.

Den svåraste bossen du har dödat: Förmodligen Ragnaros under Vanilla. Vi var extremt dåligt gearade och kämpade länge för att få ner den. Senare var nog Gorefiend mythic. Den var känd att vara en guild disbander under sin tid.


Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/preachia

Nuvarande guild: For Science-Tarren Mill

Tidigare guilder:
Vanilla:
Ascendants of Chaos - Disbandande pga. dispyt bland officers.
Karma - Kärnan i guilden gick över till en annan guild, jag följde med.

TBC:
Integra - Valde att inte ta PvE seriöst och joinade istället en kompisguild.

WotLK:
Kompis guild med irl-vänner (kommer inte ihåg namnet). Lämnade när de slutade spela och jag bytte server inför Cataclysm.

Cataclysm:
I EN TUNNA - Guild som fokuserade på RBG. Lämnade när jag bestämde mig för att spela PvE.
TDA - Spelade hela Dragon Soul.

MoP:
TDA - lämnade då guilden kommit att bli inaktiv.
Ett strå vassare - Lämnade då vi bröt oss loss och skapade
Horrendous - Lämnade då jag reste utomlands.

Warlord of Draenor:
Veo - Spelade HFC med dem.

Legion:
Veo - Lämnade då de ej hade plats för en till Shadow Priest.
Amend - Ville spela seriösare.

Varför söker du just till Norrlands Guld?:
Framför allt för att:
- Jag föredrar alltid en svensk guild. Under alla år i WoW har jag alltid upplevt att gemenskapen är som härligast i en helsvensk guild.
- Jag vill verkligen ta ett steg längre i WoW och jag är säker på att jag klarar av att hålla den nivån. Vill också väldigt gärna dra igång mer seriöst på min alt så att ni kör en splitrun tilltalar mig rejält.

UI

Screenshot på ditt UI: https://imgur.com/a/Yud0Y

Redogör för vilka addons du använder dig av:
Deadly Bossmods och/eller BigWigs, WeakAuras, ElvUI, Angry Assigments, Details Damage Meter, SimC, Exorsus Raidtools

Redogör för vilka macros du använder dig av:
Präst, Shadow:
- Bindat use trinket till Mindbender, use trinket är antingen Tarnished Sentinel Medallion eller Tome of Unraveling Sanity. Med det sagt är
use trinkets även bindade till egen knapp då det finns stort värde i att t.ex. kasta Tome på ett add precis innan det dör och hålla på
Mindbender till 30 stacks av voidform.
- Spam Dispersion. Macro som gör att jag kan spamma Dispersion utan att jag går ur den direkt på andra knapptrycket. Bindat shift-modifier på
samma keybind för att ta mig ur Dispersion igen om det behövs.
- Lägga skull marker på target (blir ibland tilldelad uppgiften att marka add för att dö snabbt, etc)

Präst, Disc:
- Target tank1, target tank2, target self.
- Stop casting, ifall en mechanic kan låsa medan jag kastar Penance.
- Dispell mouseover, dispell self.

Warrior:
- Bindat ihop dps cds med trinkets om jag inte kör Ravager i Arms spec, då man ska dra den något innan man drar Battle Cry.
- Stoppa bladestorm ihop med Kick, Execute, Heroic Leap, Charge, Die by the Sword och Commanding Shout.

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning:
Grafik: GTX 1080
CPU: i7-6700K 4.0 GHz
RAM: 16 GB 2333 MHz
Skärm: 1x 27" 1440p, 1x 24" 1080p
Mikrofon: Blue Snowball (med pop filter)
Headset: Marshall-lurar, beställt ett par Audio Technia ATH-MX50
Tangentbord: Steel Series 6gv2
Mus: Steel Series Rival 300
Speedtest URL: http://beta.speedtest.net/result/6701999475

Mål med ditt WoW-spelande:
Att ha kul framförallt, vilket för mig innebär en hälsosam balans mellan att raida på en seriös nivå som kan ta guilden mot top 100 world och ha trevligt ihop. Ständigt kunna utmana mig själv att bli så bra jag bara kan bli på min klass.

Tillgänglighet:
Som det ser ut nu är det bara oförutsägbara händelser som skulle göra att jag inte kan närvara. Jag har flextid jag kan lägga upp väldigt fritt och har ingenting annat utanför arbetet som binder mig till något.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information:
Jag fann er genom att söka på WoWProgress. Jag klickade i guilder som pratar svenska och söker Shadow Präst.

Har du något du vill fråga oss:
Ingenting jag kan komma på nu. Kommer jag på något hör jag av mig till någon av era officers.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets:
Älskade Twilight-böckerna.

#13483426 Oct 15, 2017 at 02:30 PM
Officer
97 Posts
Hej Andreas,

Ber om ursäkt för att det tog en sån lång tid innan du fick ett svar överhuvudtaget på din ansökan. Din applikation är läst och vi hoppas komma med svar inom några dagar.

Cyler
#13483771 Oct 15, 2017 at 07:01 PM
Officer
97 Posts
Efter att ha pratat med dig via battle.net så har du informerat oss om att du, på grund av andra åtaganden, måste dra tillbaka din ansökan.
Page 1
Add Reply