Notify Message
Forums
#13491357 Oct 21, 2017 at 12:04 AM
Truevalor
Om dig

Namn: Morgan

Ålder: 20

Berätta om dig själv: jag sluta skolan denna sommaren och jobbar nu som kock i storkök vilket passar super med wow spelandet då jag aldrig slutar sent och alltid kan komma till raid. jag är en social kille som alltid sitter i discord och snackar.

Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Truevalors-frostmane/bm hunter

Battletag: mogge97#2164

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/frostmane/truevalors

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 76dagar sen 21 december då jag började spela wow

[size=13]Om ditt gear: T ex förklara dina val av gems/enchants, val av secondary stats. Visa att du har koll på din klass helt enkelt. jag har crit gems och enchants då jag når mitt lilla softcap på22% haste med mitt gear redan och tycker det är skönt att spela med 22% då jag kan köra direbest in till kill command utan delay. sen simmar jag mig regelbundet för att se hur jag ska gemma.


PvE

Tidigare erfarenheter: denna tier tos jag var i aluren under till KJ sen valde jag och lämna en englesktalande guild då jag inte trivdes så bra med det och joinade prepull men vi disbanda mitt under kj progg.

Den svåraste bossen du har dödat: avatar progressa vi innan nerf jag var beam soaker. och vi döda han nästan innan nerf mrn döda han patch dag när han blev nerfad.
Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/truevalor https://www.warcraftlogs.com/character/eu/frostmane/truevalors
Nuvarande guild: winrar raidar lite casual med dem undertiden jag söker guild.

Tidigare guilder: det som jag sa under tidigare erfarenheter stämmer bra jag har inte haft mycket raiding experience

Varför söker du just till Norrlands Guld?: svensktalande guild med riktigt bra progress jag vill alltid utvecklas och tycker jag har gjort ett bra jobb under den korta tiden jag spelat jag ger alltid 100% i allt jag gö. jag analyserar mina logs och ser efter vad jag kan göra bättre nästa gång.


UI

Screenshot på ditt UI: https://imgur.com/a/63nFv liten kul bug i votw +18 :)

Redogör för vilka addons du använder dig av: dbm WA shadowed unitframes inte så mycket mer. Exoursus raidtools oxå.

Redogör för vilka macros du använder dig av: focus MD alla bm hunter macros /petattack på allt.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ge oss en snabb beskrivning av din dator. http://www.speedtest.net/my-result/67238

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? - jag vill komma så högt som bara möjligt med top 100 och jag är redo för att jobba sjukt hårt för det.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? nej jag jobbar men slutar aldrig senare än 16.00 vilket gör att jag kan raida varje dag.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)? på wow progress, jag är redo för att jobba hårt för min plats jag tar aldrig något för giviet och tar konstruktiv kritik på ett bra sett och kollar mina logs noga och kollar vad jag gör för fel.

Har du något du vill fråga oss: inte för tillfället.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: jag bor hemma :P
Quote
#13491367 Oct 21, 2017 at 12:10 AM
truevalor
såg att jag glömde berääta om min dator då jag råka klicka ner sidan när jag nästan var klar och fick skriva om. jag har en bra dator med intel i7-7700k med en 1070 grafik kort. 32gig ram och 512 gig ssd.
Quote
#13491395 Oct 21, 2017 at 12:35 AM
Raiders
321 Posts
Kul att en hunter har applyat!

Lycka till med din apply.

Mvh,
Pontus
Quote
#13492022 Oct 21, 2017 at 02:39 PM
Officer
97 Posts
Hej Morgan,

Tack för din ansökan. Din applikation är läst och vi ska utvärdera den nästa gång officerarteamet sammanträder.


Cyler
Quote
#13495146 Oct 23, 2017 at 11:02 PM
Officer
97 Posts
Hej igen,

Efter att ha nog granskat din applikation har vi kommit överens om att den inte visar att du besitter de egenskaper vi söker och har därför bestämt oss för att neka din ansökan. Lycka till med ditt framtida guildsökande!

Cyler
Quote