Notify Message
Forums
#13502430 Oct 28, 2017 at 08:34 PM
Kovalski
Om dig

Namn: Alexander

Ålder: 20

Berätta om dig själv: Tjo, Heter Alexander, bor i Falun och är arbetssökande. Spelar WoW mest hela dagarna, men tränar även på gym. Utbildade mig i teknik på gymnasiet eftersom jag är osäker vad jag vill göra i min framtid, roligaste vore något inom WoW tbh. Är en ganska stor WoW nörd och sitter hellre och spelar det än något annat.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Kovalski/Warlock/Destro – OS: Aff/Demo

Battletag: Lesus#2864

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/draenor/kovalski

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
84 Dagar totalt, 75 dagar i 110.

[size=13]Om ditt gear: Bror på. Kör atm: Haste/Crit/Mastery ~ Vers. Brukar testa runt på PTR, kolla top warcraft logs, Top guild warlocks och dummies hur jag känner och känns bäst. Finns lite anledningar om lite stat caps, brukar använda mig av simcraft och pawn. Sett många Destro locks använda sig av lite mer haste och gå för lite mer mastery + crit för att få högre dmg. Testat det, gillar det, men pga hur min nuvarande guild är organiserad så är det inte lika användbart för mig.


PvE

Tidigare erfarenheter: Började med WoW i slutet av TBC och spelade casual till i slutet av MoP. Började lira 10HC/Mythic med en guild som hette Nefarious i SoO, som retri paladin och vi dödade 7/14Hc/M. Efter min guild här dödade Nazgrim så tog vi ett break tills WoD. Under breaket spelade jag i en annan guild och klarade också 7 eller 8/14 HC/M, men detta guildet tog också ett break här.

I WoD återgick jag till Nefarious, men som Boomkin och spelade casual. Gjorde HC i Highmaul och mesta av BRF. Här dog WoW lite för mig och jag började spela lite annat istället, dock när HFC släpptes gjorde jag en comeback som retri paladin. Dödade HC och bara 5/13M.

Rerollade Warlock till Legion.

I Legion skulle jag och 2 andra polare joina min nuvarande guild Prosperitas, men tyvärr så tröttnade de på Legion i början av EN. Själv så fortsatte jag spela och mötte en polare som hetter Bangerz. Han spelade i Method som warlock och han introducerade mig till lite mer ”hardcore” spelande. Här kändes det som en knapp switchade mig från casual till hardcore och nu vill jag inget annat än bli bättre. Jag brukade spela mycket ret och prot pally, men atm så spelar jag w/e som behövs. Brukar
Med Prosperitas har jag dödat :
7/7M EN
10/10M NH
3/3M ToV (Efter nerf)
8/9M ToS

Den svåraste bossen du har dödat: Skulle vilja säga Helya, men tyvärr fick jag aldrig testa henne pre-nerf. Kanske Gul’dan Mythic isåfall, men här finns det inget speciellt som jag själv gjorde. Spelade Destro warlock. Jobben jag hade var: Healthstone automat, Sumstone, Gatewayer. Jag hade även jobbet att cleava orben i phase3 om vår mage behövde det, samt att banisha addsen i samma phase.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/1425543/13#metric=dps

Nuvarande guild: Prosperitas

Tidigare guilder:
MoP (SoO): Nefarious. Dödade 7/14M sedan försvann motivationen för många spelare och vi tog helt enkelt en break tills WoD. Raidade med en random guild här i mellan som Frost mage till 8/14M (eller 7/14M, osäker)

WoD: Nefarious mergade med en guild som heter Disorderly på Quel’thalas.

Körde igenom Highmaul på HC. (Ahead of the curve)

I BRF körde jag tills vi hade 8/10HC sedan försvann min motivation. Folk i det här guildet tog inte spelet seriöst och ville bara spela med dem från Nefarious.

HFC joina jag en guild som hette Mutiny på Magtheridon som retri paladin. Dödade 5/13M, men sedan slutade jag raida igen. Slutade för att hela det här guildet var byggt på meme’s. Hela. Jävla. Tiden. Mitt i progress, under farm, efter raids. Det var bara meme’s hela tiden. Ingen verkade ha något som pushade dem att faktiskt cleara hela HFC. Istället för att söka ny guild så slutade jag här, med störta anledningen att det var bara några månader kvar till Legion.

Sedan gick jag med i Prosperitas. Rerollade från Retri paladin till Destro warlock. Var lite osäker i början, men gillar verkligen warlock. Blev en officer ganska tidigt i EN och hade jobbet att kolla igenom logs. Kollade vad folk gjorde för fel, varför det gjorde för lite dps, etc etc. Gick ner ifrån officer ranken i tidigt i ToS.

Dock så börjar jag få för höga mål för mitt nuvarande guild då de vill stanna på 3 dagar i veckan raiding. Det känns som att de inte riktigt pratar med folk som klantar sig. De verkar acceptera alla som gör en apply och ingen vill pusha world ranks eller server ranks (känns knappt som de ens vill cleara mythic content).

En stor anledning varför jag lämnar är för att jag inte vill progressa 4 månader för att sedan gå in i ett nytt tier och progressa igen. Jag vill ha seriöst och stark raiding grupp som har målet att cleara i bra fart. Jag vill klara en raid så man kan få det på farm. Jag tror att om man progressar i 4 månader och går rakt in i nästa tier så bränner man ut folket.

Varför söker du just till Norrlands Guld?:
Jag vill utöka mitt hardcore spelande. Ni har samma mål som jag har och ni kör även en splitrun. Vill pusha mig själv och de jag raidar med till att pusha ranks och bli bättre. Vill som sagt inte behöva vara i progress tills en vecka innan ett nytt tier sedan börja om på nytt utan en paus eller reclear för gear.
Vore även lite häftigt att raida med en svensk guild.


UI
LFR men hoppas det funkar.
Screenshot på ditt UI: https://gyazo.com/0e4e7426d367bd6a611cca98ccaa3f06


Redogör för vilka addons du använder dig av: DBM, Weakauras, Angry Assignment, ElvUI, Skada, RCLootCouncil, Pawn, Simcraft,

Redogör för vilka macros du använder dig av:
DL (Basically alla cds med potion och trinket)
/cast Summon doomguard
/cast Soul Harvest
/use Potion of prolonged power
/use Tarnished Sentinel Medallion
/cast Berserking
^alla i en macro.
Använder även samma macro utan potion för fights då jag hinner använda doomguard mer än två gånger.

/Cast Grimoire: Imp

/cancelaura Demonic Circle


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: http://beta.speedtest.net/result/6745318625
Köpt ny dator, men trasigt moderkort/Processor så den är på lagning.
https://gyazo.com/e04cd7e8877fe0e9155055c7210197c8
Använder mig nuvarande av min gamla dator som innehåller:
GTX 770
16GB Ram
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 950 @3.07 GHZ,

Mitt internet är inte det bästa, men bor för det mesta dels själv och brukar aldrig ha lagg.


Mål med ditt WoW-spelande:
Jag vill utvecklas. Att bli bättre och bättre. Jag skulle tillochmed en dag vilja gå för world first kills, men vägen dit är lång och man måste anpassa sig. Jag vill lära mig allt inom PvE, hardcore raiding och där i mellan.
Jag sätter väldigt höga mål och jag är berädd att jobba för dem. Även om det betyder att sitta nätter i PTR testing, Beta testing, eller raiding för rankings. Jag skulle kunna sitta under julafton och raida om ett tier blev släppt då.

Tillgänglighet: 100% Närvaro, kommer inte på något som kommer ivägen på lång framtid. Om något kommer upp ska jag planera det utanför raid tiden.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Hittade er på WoWprogress. Kanske har glömt något, fråga gärna. Har inte skrivit en application på svenska förut, borde inte vara någon skillnad men har en egen ”apply template” på engelska jag kan skicka om så behagas.
Skrev skiten i ett Word dokument, så mycket blev i hoptryckt. Ursäkta om era ögon brinner.

Har du något du vill fråga oss: Nepp

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: I helvete heller. Vill inte bli portad direkt.
Quote
#13502573 Oct 28, 2017 at 10:54 PM
Officer
97 Posts
Hej Alexander,

Tack för din ansökan. Vi ska utvärdera den och vi beräknar att ha återkommit med svar inom en veckas tid.


Cyler
Quote
#13510780 Nov 03, 2017 at 02:54 PM
Officer
97 Posts
Hej igen,

Ledsen för att det tog sådan lång tid för oss att återkomma med ett besked. Vi har för tillfället inte utrymme i vår roster för ytterligare en warlock och vi måste därför neka din ansökan. Lycka till med ditt guildsökande!

Cyler
Quote