Notify Message
Forums
#13672627 Feb 27, 2018 at 09:19 PM · Edited 5 months ago
Storeblom
Om dig

Namn: Andreas

Ålder: 21

Berätta om dig själv: Hej! Mitt namn är som sagt Andreas, och jag är 21 år gammal. För tillfället läser jag på universitetet i Karlstad till Gymnasielärare inom Historia och Samhällskunskap. På fritiden spenderar jag mycket tid framför datorn och även på gymmet. Ett intresse jag utvecklat på senare tid är olika former av videoredigering, bildredigering, enkel kodning och mycket därtill.

Förutom World of Warcraft spelar jag även aktivt Fifa 18, League of Legends, Overwatch och Battlefield 1. Detta gör jag både med mina gamla internationella vänner och dom svenska polarna.Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Storeblom/Druid/Balance

Battletag: Storeblom#2685

Armory link:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/storeblom
https://www.wowprogress.com/character/eu/kazzak/Storeblom
https://raider.io/characters/eu/kazzak/Storeblom

Hur många dagars /played har du på din karaktär? Total time played: 196 days

Om ditt gear: Vad gäller Statprioritet följer jag först och främst Raidbots och vad mina sims visar med olika gear och legendaries samt talents. Dessutom är jag en del av Dreamgroves Discordserver där jag läser om det senaste om Balance Druid och eventuella ändringar som sker.

För tillfället har jag valt Mastery som min stat för gems och enchants, men har faktiskt övervägt att byta ut några av dem till Haste då jag nått en något för hög summa Mastery för att det ska fortsätta vara lika effektivt.


PvE

Tidigare erfarenheter:
Hellfire Citadel: 13/13 Mythic – Archimonde 22/5–2016 (Efter Valor nerfen)
Emerald Nightmare: 7/7 Mythic – Xavius 7/12–2016 (World Rank 838)
Trial of Valor: 3/3 Mythic – Helya 23/1–2017 (World Rank 442)
Nighthold: 10/10 Mythic – Gul’dan 7/5–2017 (World Rank 437)
Tomb of Sargeras: 10/10 Mythic – Kil’jaeden 29/10–2017 (World Rank 377)
Antorus, the Burning Throne: 11/11 Mythic – Argus the Unmaker 25/2–2018 (World Rank 276)

Den svåraste bossen du har dödat: Den svåraste bossen hittills var definitivt Kil’jaeden. Anledningen till att den var så svår var för att jag var tvungen att spela min off-role, Tank. Även om jag hade spelat Guardian innan, och tankat i princip hela Nighthold, var det en utmaning att göra det något undergearad. Dessutom var min roll att calla ut Armageddon och hur dom skulle soakas.

Logs: Från Silvermoon: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/9698332/17#metric=dps
Från Kazzak: https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/31323336/17#metric=dps

Nuvarande guild: Lagom-Kazzak

Tidigare guilder: Noterbara guild är:
Endless Resonance – Joinade i augusti 2015. Lämnande i oktober 2016 för att starta ett eget guild med ett flertal vänner.
Complexity/Same – Skapade som sagt ett eget guild i oktober 2016. Byggde upp guildet och lyckades klättra på världsrankingen. Var tyvärr tvungen att lämna min position då jag inte längre hade förmågan att fortsätta leda ett framgångsrikt Guild.
Lagom – Joinade i januari 2018. Tyvärr har de valt att lägga ner verksamheten och därför söker jag mig nu vidare.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Först och främst vill jag spela i ett svenskt guild, även om internationella guild har sin charm tycker jag efter att ha spenderat ungefär en månad i Lagom att detta passar mig bättre.

Dessutom har jag sedan Warlords of Draenor alltid velat vara en del av en svensk community och ett av de bästa svenska guildsen i världen, vilket jag anser ni verkligen är.

Vidare älskar jag namnet och skulle uppskatta om jag fick chansen att representera det i framtiden och in i Battle for Azeroth.

Avslutningsvis, vad jag saknade i Lagom var att det inte fanns någon möjlighet att splitrunna. Detta är något jag sedan länge velat börja med, eftersom jag investerar en hel del tid i mina alts, vill jag även känna att de kan användas till något mer än en enstaka dungeon här och där. Och genom att ni erbjuder en splitrun alla nya tiers anser jag att det passar mig utmärkt!


UI

Screenshot på ditt UI:

Redogör för vilka addons du använder dig av: Förutom ElvUI, som är i princip hela mitt UI, använder jag mig av följande addons som jag anser förbättrar min förmåga att spela spelet:

Angry Assignments – Vet ej om ni använder detta, men jag tycker det är ett otroligt bra addon ifall man glömmer eller är osäker på olika tilldelade uppgifter som skall utföras under fighten.

BigWigs – Standard Boss Fights addon, som jag anpassat utefter vilka abilities jag tycker är relevanta för mig, för att undvika för mycket information på skärmen samtidigt.

Details – Inte nödvändigtvis för att hålla koll på att man använder sin DPS på rätt saker, men framförallt för att ta reda på hur man dog, och hur man kan förebygga det under framtida pulls.

GTFO – Skriker åt mig om jag står i något jag inte borde. Har räddat mig fler gånger än vad jag kan räkna.

Weakauras – För mig är detta addon ett måste för varje raider. Trackar Cooldowns, Power Bars, Boss Abilities, osv. Skapar ofta mina egna Weakauras för att få en mer personlig touch på dem.

Redogör för vilka macros du använder dig av:

/cast [@mouseover] Innervate
Antingen har jag den på mouseover, alternativt en specifik person om det är givet vem som ska få den. Dock använder jag mig av två binds under progress, en för mouseover och en för den specifika personen ifall den senare av någon anledning inte har möjlighet att få den.

/cast [@cursor] Starfall
Vet ej hur relevant denna är, men använder ett cursor macro för Starfall för att minska antalet knapptryck som krävs.
Utöver det använder jag bara olika Talents macros, som ändrar vilken abilities som visas beroende på vilket talent som är vald.

Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: http://www.speedtest.net/result/7096104200
Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
RAM-minne: 16,0 GB
GeForce GTX 1070

Mål med ditt WoW-spelande: Målet för mig är först och främst att ha roligt när jag spelar och få uppleva en känsla av att jag representerar ett lyckat, framgångsrikt guild som jag är en del av, och bidrar till att det är så. Dessutom ser jag fram emot att äntligen få använda min alt till något mer. Sen har jag sedan länge velat gå upp till 4 dagar i veckan under en något längre tid än vad vi hade i mitt föregående guild.

Tillgänglighet: Jag kan närvara vid varje raid som erbjuds. Om jag har någon form av examination ser jag till att ha den förberedd innan raiden.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Tyvärr är jag ny till både Kazzak och den svenska World of Warcraft-scenen så tvekar på detta.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Tog allt guildguld efter att jag valt att gå vidare, gav som ursäkt att jag skulle ge tillbaka det till en vän som hade donerat en stor summa en gång i tiden, har fortfarande inte gett honom ett silver. #snål
#13672628 Feb 27, 2018 at 09:21 PM
Storeblom
Imgur verkade inte vilja samarbeta när jag laddade upp applikationen. Här är mitt UI:
https://imgur.com/a/cKAL5
#13672666 Feb 27, 2018 at 09:59 PM
Raiders
161 Posts
Jag löste bilden åt dig!

Vi tackar för din application och återkommer till dig inom snar framtid!

#13672675 Feb 27, 2018 at 10:14 PM
Raiders
17 Posts
Applyen gillas! +1
#13672723 Feb 27, 2018 at 10:52 PM · Edited 8 months ago
Raiders
149 Posts
Gillade hur appen är skriven. Fastnade direkt. +1

Visar intresse för alts. Där skulle jag vilja se lite armory på altsen för att se om det inte är bara "ord" 😁
- Logwise hoppas jag andra kan bidra som kan klassen bättre. Men annars under Silvermoon guilden tyckte jag det var helt ok med den gearen för Mythic.

クール - Elakpato

#13672784 Feb 27, 2018 at 11:25 PM
Storeblom
Den Alt som jag kklassificerar som 'Main Alt' är min Demon Hunter, har dock inte lyckas skaffa några fantastiska logs eftersom jag saknar Mythic gear osv. men kan länka både Logs och Armory nedan:

Silvermoon - https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/15325869/17#metric=dps

Kazzak - https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/31701592/17#metric=dps

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/storecore

https://www.wowprogress.com/character/eu/kazzak/Storecore

https://raider.io/characters/eu/kazzak/Storecore
Page 1
Add Reply