Notify Message
Forums
#13682951 Mar 06, 2018 at 07:26 PM · Edited 5 months ago
Sylkass
Om dig

Hej Kim Jonsson, 31år. Jobbar som vaktmästare på en nyöppnad skola. Jag bor tillsammans med min katt Gezzen, en cornish rex i en lägenhet mitt i stan i Härnösand. Mina nuvarande arbetstider är 07 hundra till 16 hundra, har väl lite möjligheter att styra tiderna en aning men annars är det så det ser ut. Spenderar en del tid på gymmet, alltifrån 4-7pass i veckan beroende på. Skulle nog skatta mig som relativt seriös med den biten (också) Men det är ju ingen lag idrott så jag har möjligheten att lägga upp det utefter hur jag känner och vill göra. Röker ej, Snusar ej, Dricker ej. Skulle nog tro att saker ser ungefär likadan ut de närmaste månaderna också, inga större utsvävningar planerade eller så. Annars har jag under mina år på klotet lyckats gå ut gymnasiet och därefter gjort lumpen (pansarskytte gruppbefäl) i19 Boden. Åter hem efter slutförd värnplikt så var det relativt lugnt med allt i ett halvår, spelade poker och livnärde mig mer eller mindre på det under ett par år. Började sedan jobba på en förskola och haft en del elevassistent jobb på högstadiet och mellanstadiet. Jobbat som verksamhetschef i ett omsorgsföretag och numera är jag då som vaktmästare på en nystartad skola.


Om din karaktär

In-game namn: Sylkass /Klass: Rogue /spec: Assasination
Namnet det blev efter att jag tidigare hette Sylvass, men min bror tyckte jag var så jävla dålig (pvp wise) så han utbrast och sa att jag snarare var Sylkass. Fick bli en namechange å på den vägen är det.
Battletag: zjtzev#2186
Armory link: Se till att logga ut med PvE gear.
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/sylkass

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
På min nuvarande Rogue har jag endast 25dagars played.
har andra chars på tidigare account med betydligt mer speltid.
Warlock 300d Priest 300d Druid 200+d och sen Rogue 150+d Shaman strax under 100d lirat mage en del osv. Har inte kvar kontot så kan dessvärre inte "bevisa något"
Spelat väldigt mycket iaf, samt spelat lite på olika privat servers, lvl70 samt lvl80
(Har nytt account) som skapades för ca 6månader sedan i Legion. Har spelat en hel del iaf om man summerar.

[size=13]Om ditt gear: T ex förklara dina val av gems/enchants, val av secondary stats. Visa att du har koll på din klass helt enkelt.

Angående min gear och val etc så är det väl enkelt, inga gems för jag är född med en eldgaffel i arslet. Enchants så ter sig mark of the trained soldier att vara BiS. Mastery som enchants på mina ringar för allt mitt gift! och så kör jag med +200 agi som back enchant då den ska vara BiS och är alltid sweet med mainstat. Kör även Sim med min gubbe då jag byter ut olika delar och sådär för att se vad som generar till bästa setup.
PvE

Tidigare erfarenheter: Skriv utförligt! Se till att uppge om du dödade bossen efter nerf.
Tidigare erfarenheter: har inga i legion direkt iaf.
Men spelade i vanilla men inget seriöst där direkt som är nämnvärt, började spela så sent där och sedan i TBC så körde jag rätt hårt. Spelade med bästa guilden på servern och vi deckade allting iaf. Spelade i en guild som då hette Closure på Skullcrusher Horde, därefter bytte jag server till några som skulle vara som bättre osv. Var skillnad det var det.
Gjorde en applikation till method lååångt tillbaka i tiden då jag även hade en vän som spelade med dom. Tyvärr dök det upp andra saker och jag kunde tyvärr inte fortsätta att spela i den utsträckningen som behövdes osv. - så det blev som inte mer av det, hade varit roligt att ha som Merit annars.
Den svåraste bossen du har dödat: Beskriv din roll för just den bossen, berätta vad du och din guild gjorde för att tackla motgångar som uppstod.
Kanske inte svåraste bossen i sig men bland annat så tyckte jag +50 Anubarak var nice, spelade rogue då så min roll var att pumpa skada more or less, då just den fighten i sig inte direkt innefattade något speciellt moment för just mig.
Lady vashj var också rätt nice, då spelade jag warlock så skada men var ju även så jag hade koll på banish etc.
Mycket som varit roligt och skoj, Samma sak så var ju illidan rolig att döda första gången och samma sak med Archimonde - Dom flesta slutbossar är ju alltid härlig att klämma dit. Diggade att raida ulduar med Hardmode och sådär, Zulaman var också något som jag gillade som påminner lite om M+ på något vis, då det gick på tid o allting sådär. Kniven på strupen det är inget fel.

Logs: Viktigt! Då jag inte spelat eller varit med i något seriöst i legion än sålänge så har jag dessvärre inga logs, mina mythic downs är att jag bara glidit pga att spelat med bra folk så det är inget att stoltsera med.

Nuvarande guild: är med i SITT NER, fast är inte någon mainraider eller raidar så med dem. Bara flyter med då jag har kontakt/känner några där. - men dom behövde inte fler rogues eller sådär till sin trupp för närvarande.

Tidigare guilder: Berätta under vilken tid du var med i guilderna och varför du lämnade dom.
Känns som det är så långt tillbaka i tiden så alla former av anledningar är väldigt olika. Mycket så la en del guilder ner, flyttade servers eller liknande. Eller irl situationer blandat med att folk la ner.
Tidigare guilder iaf är Closure-Skullcrusher Horde. Power Overwhelming-Skullcrusher Horde. Mithrid-Shattered hand Alliance. Disillusion-Scarshield-legion Alliance. Trolltyg-Stormreaver Horde. Finns säkert fler, är väl inget nämnvärt nånting eller sådär, heaven knows.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: Verkar vara en guild som är stabil och tycker om Helsvenskt, även om jag kan både engelska i tal och skrift. Har då jag vill framåt och komma in i att spela current content så fort som möjligt och "tävla" investerat i (boost) Genom NG, för att kickstarta mig själv, å då jag ej haft någon guild bara underlättat att få dansa igenom en smooth runda HC ibland valt att vara lat och investerat i en Boost runda med NG och det verkar som att spelarna är mannered och kan leverera.


UI

Screenshot på ditt UI: Se till att det är i combat!

Redogör för vilka addons du använder dig av: (Som är relevanta för pve)
Weakauras,DBM, Simc, Details, Quartz, - ja pulat in bra mkt i WA
Redogör för vilka macros du använder dig av: (Som är relevanta för pve)
Har inte mycket till macros för PvE.
Har ett ToT macro, och Focus kick ish - Inte mkt annat som macro på roguen.
snabbknappar för M+ att byta AoE set elr liknande men ah typ det.
Blir en hel del mer för exempelvis pvp eller andra klasser men det är vad jag anser matnyttigt som rogue för egen del.


Övrigt

https://www.netonnet.se/art/dator/barbara-datorer/17-tum/asus-rog-g752vs-ba171t/236990.8909/ Är väl ish min dator.
http://www.speedtest.net/sv/result/7113691555

Mål med ditt WoW-spelande: Min strävan är allt som oftast väl hardcore och jag blir ganska mycket fullt ut då jag håller på. Vill ju alltid bli bättre, på alla plan. Mitt mål med wow är att ha trevligt, skulle gärna hitta likasinnade. Som vill bli "bäst" och tävla på en hög nivå - bästa möjliga eller vad man vill likna det med. Gillar även Mythic+ vilket påminner lite om tex gamla Zul`Aman. Diggar som sagt kniven på strupen och att man på tex höga nycklar inte har mycket till utrymme att fela. Speglar egentligen hela min personlighet med att vilja MYCKET! Gillar att det finns olika former utav ranking system också. svart på vitt.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Jag kan närvara vardagar från 16.15, taket bestämmer jag själv då jag är min egen chef på 31 vårar. Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden? Inget som går att förutspå som det är i nuläget, nothing major.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Man kan ju bara hoppas på att Teo håller fanan högt. Utöver det så finns det nog ingen för stunden.

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)?
Hittade Norrlands guld genom att vilja komma igång och lira current content asap och på den vägen är det som. Sedan genom Wowprogress då jag sökt efter guilder och liknande där.

Har du något du vill fråga oss: Hur ser "vi" på framtiden? mål och förväntningar, placering via wowprogress och liknande. bättre-sämre. Hur lyser framtiden, hoppas på ett återseende och många raider framöver.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Placerade mig etta en säsong i Diablo 2 EU, Snittade 16h/dagen så jag är en normal människa. En session orkade inte nackmusklerna hålla upp huvudet längre så jag fick luta ner ryggstödet och palla upp skallen med kuddar för att fortsätta spela.
Fick för mig att gå ett dygn i sträck en gång nonstop, dom fötterna vill ni inte ha. Det var allt för mig nu glider vi vidare mot nya wow äventyr!
#13694039 Mar 14, 2018 at 11:19 AM
Raiders
161 Posts
Tjenare!

Ber om ursäkt för sent svar men vi har för tillfället inte plats för mer melee i våran nuvarande roster!

Lycka till i ditt sökande.

Page 1
Add Reply