Notify Message
Forums
#13689549 Mar 11, 2018 at 04:32 PM
Niyue
Om dig

Namn: Tina

Ålder: 24

Berätta om dig själv: Hej! Jag kommer ifrån Småland, uppväxt här och bor fortfarande här. Jag bor själv med min katt 😄

Jag jobbar just nu inom restaurangbranschen och jag bokar mina egna pass så det kommer inte vara ett problem för attendance på raids.

Min fritid spenderar jag mest vid min dator, spelar olika spel som WoW då samt Overwatch och Sims 4. Jag har så länge jag kan minnas alltid gillat att spela datorspel och TV-spel. Har spelat WoW i ungefär 10 år nu och har alltid mainat min Priest. 😃


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Niyue, Priest, MS: Holy OS: Shadow / Kan även spela Disc men min main healing spec är holy.

Battletag: Niyue#2692

Armory link: http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Niyue/advanced

Hur många dagars /played har du på din karaktär? 278 days.

Om ditt gear: Mitt gear som healer så går jag först och främst för intellect framför allt.
Intellect <- Mastery/Crit <- Vers 5% <- Haste (runt 15%)

Just nu är mitt ilvl: 965 och min mastery ligger på 55% och min crit på 39%

Mastery är min main stat egentligen men igenom crit blir den starkare eftersom den har en chans att ge min mastery en dubbel tick, så jag försöker hålla min crit på åtminstonde 30%.


PvE:

Tidigare erfarenheter: Jag började spela WoW i TBC och jag gjorde inget speciellt i denna expansionen för jag var väldigt dålig och spelade inte speciellt mycket och helt ärligt kommer jag faktiskt knappt ihåg, jag tror jag spelade pvp.

WoTLK:
Naxx/Ulduar: Började raida i dessa raids och har tyvärr inget minne av hur mycket jag clearade där. 😆
TotC: 5/5 25man HC
ICC: 12/12 25man HC

Cata:
Blackwing Decent: 4/6 25 man HC
BoT: 4/4 25 man HC
Firelands: 7/7 25 man HC
DS: 8/8 10 man HC (Här var första gången jag började spelade min resto druid ibland pga det behövdes mer än min priest ibland.)

MoP: SoO: var den enda raiden jag raidade seriöst denna expansion för hade ett jobb då som gjorde att jag inte kunde raida för jag jobbade kväll mycket. 13/14 Mythic (Som resto druid för det mesta, för min guild behövde mig som resto druid igen istället för holy priest.)

WoD:
Hightmaul: 7/7 HC
Blackrock Foundry: 10/10
HFC: 12/13 Mythic (Som både holy och resto)

Legion:
EN: 7/7 hc/Mythic
ToV: 3/3 HC
NH: 4/10 Mythic
ToS: 7/9 Mythic
Antorus: 5/11 Mythic

Den svåraste bossen du har dödat: Jag tror den svåraste bossen jag har dödat är Spine/Deathwing. Min roll var att heala och dispella rätt debuffs, men var den enda som dispellade så hade 50+ dispells själv och se till att alla dessa dispells var den rätta debuffen, samtidigt som man healade och gjorde mechanics.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/kazzak/niyue - Jag vill tilllägga att mina gröna mythic logs kanske inte ser så bra ut just nu men kan defintivt göra bättre än så om jag får chansen att bevisa det! 😊
Druid: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/kazzak/miyue

Nuvarande guild: Apprime, var guildless och joinade deras HC runs.

Tidigare guilder: Var i samma guild under Wotlk, Cata, MoP och WoD, servern dog ut och guilden dog ut. Jag miggade till Kazzak för en större server och försöka hitta ett nytt hem.

Sen jag kommit hit har jag varit med i 3 guilder som bara körde HC och försökte köra mythic men något hände och dem disbanda eller dog ut.

Jag joinade Handle It som sen miggade med Insignificant, lämnade den guilden för att jag kände inte att dom hade ett seriöst healing team/officer, inga CDs var plannerade osv.

Varför söker du just till Norrlands Guld?: För jag vill raida på den nivån som jag gjort i andra expansioner och vill hitta en guild som är bra, som jag kan stanna i. Jag tror att ni är den guilden. 😊


UI

Screenshot på ditt UI: https://imgur.com/a/2uhcY

Redogör för vilka addons du använder dig av:
ElvUI
Angry Assignments
Decursive
Exorsus Raid Tools
Healbot
Weakauras
Skada
DBM

Redogör för vilka macros du använder dig av: Avänder ett macro för mina fjädrar så jag sparar tid på att inte behöva lägga dom framför mig utan att dom görs det automatiskt. Och så använder jag cursor macros för spells som Sanctify.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: http://www.speedtest.net/result/7130187243
Jag har det bästa internets jag kan ha här i min lägenhet, jag dcar väldigt sällan.
Jag är inte så bra med att veta vad jag har för dator osv, men jag har precis köpt den och kan spela spel på högsta grafik utan FPS drops.

Mål med ditt WoW-spelande: Först och främst vill jag hitta en guild där det finns en rolig och trevlig atmosfär. Jag vill vara en del av ett raid-team som tillsammans känner att man har lyckats tillsammans. Jag vill börja raida mer igen, som jag gjort förut för saknar det. Jag vill hitta en aktiv guild, som fortfarande vill spela spelet som jag.

Tillgänglighet: Jag kommer kunna närvara alla raids och ingenting i närmaste framtiden kommer förhindra mig att raida på dessa tider.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Jag har 10, 110s, spelar alla healing klasser och har dom gearade runt i 950+ samt min hunter som min main alt dps. Jag gillar att också göra m+s och sådant när jag inte raidar.
Här är också min druids armory (https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/kazzak/miyue)

Har du något du vill fråga oss: Om det är något ni undrar om mig så fråga gärna!
#13694332 Mar 14, 2018 at 04:32 PM
Niyue
Gear Uppdatering: Jag har nu efter +15 Argus kills fått healing trinketen och den är 1000 ilvl nu så min healing är nu bättre + mitt ilvl är 970 equipped. :)
#13697142 Mar 16, 2018 at 07:07 PM
Raidleader
143 Posts
Hej Tina. Tyvärr så är det så att vi inte har plats för ännu en priest i vår healingroster. Lycka till med ditt guildsökande.
Page 1
Add Reply