Notify Message
Forums
#13794442 Jun 15, 2018 at 02:11 AM
Jwc
Om dig

Namn: Johan Comstedt

Ålder: 21

Berätta om dig själv:

Bodde tidigare uppe i Umeå och jobbade lite här och var i norrland med olika gruvprojekt samt lite andra småjobb. Flyttade ner till Borås ihop med en kompis som jag träffade genom guilden “For Science - Tarren Mill”, typ som en rolig grej bara när mitt tidigare jobb tog slut.
För tillfället så jobbar jag i en restaurang och om dagarna är Wow och polare i fokus och har väl i stort sätt alltid spelat mycket datorspel. Som wowspelare så vill och försöker jag alltid se förbättringar både som spelare men även gruppen jag spelar i. Har lätt för att lära känna folk och lätt för att anpassa mig och smälta in och bli en del gruppen.
Om några månader (BFA release) kommer jag vara arbetslös och spela wow hela dagarna, dag in och dag ut.


Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Tystrufus - Tarren Mill / Mage / Arcane.

Battletag: Jwc#21725

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/tystrufus

Hur många dagars /played har du på din karaktär?
19 dagar played.

[size=13]Om ditt gear:
Mina gems/enchants varierar ganska mycket helt beroende på mina stat weights, gemmar om ibland för vissa fighter när jag spelar AoE gear, m+ osv. Men generellt så rullar jag haste/vers gems för jag har vart rätt hög på crit och lackat haste/vers. Hidden satyr simmar mycket bättre än Mark of the claw och Trained Soldier finns inte på världskartan som Arcane.

PvE

Tidigare erfarenheter:
Började spela ungefär samtidigt som ToS mythic release och kört på sedan dess. Joinade For Science när jag var väldigt undergeared och köttade så gott det gick med dom.
Vi tog oss till Mistress innan tre bröder i guilden bestämde sig för att sluta spela samtidigt, 2 officers, main tank och main healer. Efter det hade vi det väldigt kämpigt och fick hitta nya spelare. Vi dödade maiden men när vi fick testa på avatar var vi redan så sent in i tieret med så många low ilvl trials (desperata för folk) så vi valde att lägga ner progressen och fokusera på Antorus istället, farmade 7/9M för att geara upp alla.
I Antorus så försökte vi steppa upp det så gott vi kunde och clearade 11/11M med en world rank på 569 ifall jag inte misstar mig. Argus dog efter sentence of sargeras (chains) nerf men ganska långt före 5% hp nerf.Den svåraste bossen du har dödat: Det måste vart Argus eftersom det var första end bossen jag dödat.
Min roll var lite “det som behövdes”. Vår raidleading var lite skev i början vilket var ett problem så vi testade runt med lite olika folk och det slutade med att jag callade i alla fall de viktigaste callsen så som vilka som breakar chains, var du ska stå för att inte bli träffad av Edge of Annihaltion och när vi suicidar. Började Argus som melee (dh) och skulle springa död i p3 efter 2nd Module men dom ville ha mig vid liv för calls/dps sen var vi även väldigt melee tunga så då gick jag på magen istället.
Vi försökte bara ta pull för pull för att döda bossen och efter många taktikförändringar, wipes och lite annat så gick den ner.


Logs: Viktigt!
Spelar på lite alts för tillfället så jag tänker att jag länkar dem också samt svarar på tidigare fråga ang. /played på dem här.

“Mains”
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/tystrufus. 19 dagar played.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jwec. 30 dagar played.

“Alts”
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jwcm. 7 dagar played.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jwc#rankingz13. 45 dagar played.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jwcp. 8 dagar played.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jvvc. 8 dagar played.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jvc. 9 dagar played.
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/jwclock. 4 dagar played.

Har även en rätt så nylevlad rogue och sen lvlar jag shaman och dk så jag har alla klasser.


Nuvarande guild: For Science - Tarren Mill

Tidigare guilder: När jag just hade börjat med Wow och dingat 110 så joinade jag For Science här på Tarren Mill och vart där ända sedan.
Jag sökte dock något mer faktiskt så det som fick duga för stunden var en alt guild vid namn “Med Socket” - Tarren Mill där jag joinade med mig mage. Spelade i båda guilderna samtidigt, 3 dagar med main och 2 med alt guilden.
Med socket valde att disbanda några veckor efter vi fick 11/11M pga slackers, afkers och även för att många från PMA (tidigare That’s Nice) behövde deras alts för boostruns.

Varför söker du just till Norrlands Guld?:
Jag känner att det är dags att leta mig vidare, denna guilden har varit väldigt rolig, speciellt på den sociala nivån men jag vill hellre satsa nu och spela med folk som har samma ambitioner som mig och är likasinnade.
Som norrlänning själv och joina norrlands, kan det ens bli fel? Skämt o sido, jag vill hitta nytt hem, nytt folk att spela och pusha med som kan prestera på en högre nivå.

UI

Screenshot på ditt UI:
Har alldeles nyss köpt en ny dator och har lite nytt ui men tyvärr inga screenshots. Här är en bild på mitt tidigare UI som jag spelade på förra datorn som är rätt så likt.
https://gyazo.com/e9a6e98fd80d1f06f2abc39de621d9da

Redogör för vilka addons du använder dig av: DBM, details, AA, ExRT, ElvUI och Weakauras. Använder lite WA’s både för mechanics/fighter men även för att lättare kunna tracka trinkets, procs, stacks av olika saker, buffs osv.

Redogör för vilka macros du använder dig av:
Några macros såsom “/cast [nochanneling:Arcane Missiles] Arcane Blast” men annars är det mest cancelaura macros och mouseover/@cursor.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning:
Intel i7- 7700 CPU @ 3.60 GHz, Gtx 1070, 32GB ram, 500GB SSD med wow.
http://www.speedtest.net/result/7394109271

Mål med ditt WoW-spelande: Vad vill du uppnå i en guild och är du redo att jobba för dessa mål? -
Skulle varit otroligt kul ifall man hade kunnat pushat top 100 guild tycker jag. Skulle väl säga att just idag har jag inget specifikt bestämt mål, det kanske kommer närmare BFA men jag vill bara bli så bra jag kan bli och ständigt utmana mig själv och för det behöver jag ta det här steget med guildbytet. Är absolut redo för att nå kommande mål, kommer som sagt vara arbetslös under första månaderna i BFA och kan verkligen gå in för det.

Tillgänglighet: Hur ofta kan du närvara vid raids? Har du något som kommer förhindra dig att raida inom den närmsta framtiden?
Kan hålla 100% närvaro alla dagar i veckan.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: N/A

Övrig information: Något du känner att du vill tillägga om dig eller applikationen? Skriv gärna hur du hittade Norrlands Guld (trade chatt, x-realm forum eller liknande)?

På denna apply så använde jag mig av min Mage som main och sökande men har inga problems alls ifall ni hellre skulle vilja ha in mig på melee sidan, det ska inte vara några problem alls.
BFA börjar närma sig och som tidigare nämnt så har jag inte tänkt jobba något under de första månaderna utan lägga väldigt stort fokus på just wow, låt oss säga en 12-18h om dagen xd. Har inte bestämt mig till hundra än heller vad jag vill spela/maina och kommer vara väldigt öppen till förslag, det kommer troligtvis bero ganska mycket på guilden jag spelar med. Skulle folk vilja ha mig som bara melee, ja då levlar jag 4-5 av melee klasserna som jag/ni tycker ser bra ut eller roliga och detsamma gäller ranged.
Annars är väl tanken 50/50 med ranged och melee sen spelar man bara fotm eller vad som behövs. Så denna applyen är kanske inte bara en gubbe, utan ett konto? om man kan säga så.
Ville även tillägga en sak där ang. /played och pve exp. Jag vet att jag lackar en del speltimmar och erfarenheter men jag har bara spelat wow sedan ToS så det har vart lite svårt att uppnå saker innan min tid. Hoppas dock ni kan finna något positivt med detta ändå så som utvecklingskurva ifall man kollar tillbaka på min paladin i ToS, dedikering, vilja och sådant. Gör helst inget halvdant utan gillar jag något så lägger jag otroligt stort fokus på det.


Har du något du vill fråga oss:
Inget jag kommer på för tillfället.

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets:
Älskar ASMR!!

Hoppas ni gillade min apply och finner något intresse i den,,
Over and out /jwc.
#13795073 Jun 15, 2018 at 10:36 PM · Edited 1 year ago
Raiders
161 Posts
Efter att läst din application och läst logsen flertal gånger så kan jag inte annat än att hoppas att du kommer in, vi behöver fler nolifers i guilden!

Lycka till!

+10

#13795074 Jun 15, 2018 at 10:36 PM
Raiders
17 Posts
+1 för nörd
#13795198 Jun 16, 2018 at 03:38 AM
30 Posts
+1 för asmr
FAKING BIIIIS
#13795373 Jun 16, 2018 at 01:40 PM
Raiders
27 Posts
Vad är din motivering till att typ bara spela Arcane när det är den "sämsta" magespeccen?
#13795608 Jun 16, 2018 at 08:59 PM
Raiders
69 Posts
+1 för Arcane
"Motiveringen håller jag för mig själv." - Cyler2018.
#13796197 Jun 17, 2018 at 06:14 PM
Officer
97 Posts
Hej,

Vi snackades vid innan du lade upp applikationen men för att göra det hela lite mer officiellt så kan jag meddela att din applikation är läst och vi kommer återkomma som senaste onsdag (20/6.)

Tills vidare,
Cyler
#13798467 Jun 20, 2018 at 08:08 PM
Recruitment ...
97 Posts
Hej, vi har väl en preliminär beslut angående din apply, vill helst att du kontaktar mig (range officer) för någon enstaka fråga innan vi gör beslutet så fort som möjligt.


MVH Michan.
They say money make a nigga act nigga-ish, but least a nigga nigga rich - A$AP Rocky

Uhhh wut..
Page 1
Add Reply