Notify Message
Forums
#13814881 Jul 15, 2018 at 08:37 PM
Christoffer/Drullemulle
( Länk till tidigare Apply- https://norrlandsguld.shivtr.com/forum_threads/2498134 )

Om dig

Namn: Christoffer

Ålder: 26

Berätta om dig själv: Tidigare Eskilstunabo som flyttat upp till storstan sedan 2 år tillbaka. Bor på gärdet och jobbar på ett finansbolag i stan. När jag inte jobbar så är självfallet datorspel ett intresse där jag främst lirar wow, cs och lol. Förutom detta så lirar jag även en del poker.

Utöver spelen så är fotboll ett stort intresse. Håller på Manchester United i premier league och det är sällan jag missar en match.

Som person är jag väldigt tävlingsinriktad och hatar att förlora. Detta medför att jag verkligen går in för saker jag tar på mig. Detta kan medföra både positiva samt negativa effekter…
Om jag ska göra någonting vill jag göra detta på den absoluta högsta nivån som jag klarar av.Om din karaktär

In-game namn/klass/spec: Drullemulle, balance druid

Battletag: Totte#2356

Armory link: https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/drullemulle

Hur många dagars /played har du på din karaktär?: För många, tror jag ligger på ett drygt år.

[size=13]Om ditt gear: Irrelevant information i dagsläget. För att veta vad som är bästoch när det är det så simmar jag min gubbe och tar in relevant information.
I dagsläget för BFA verkar det vara Haste>crit>vers>mastery enligt beta info.

PvE

Tidigare erfarenheter: Började raida "seriöst" när ICC släpptes och har sedan dess strävat att döda samtliga bossar på högsta möjliga svårighetsgrad. Se nedan över tidigare erfarenhet :

ICC 12/12 Hc
BD 6/6 Hc
BoT 5/5 Hc ( där Sinestra dödades senare )
FL 7/7 Hc
DS 8/8 Hc
MV 6/6 Hc
HoF 6/6 Hc ( Lirade alt på kill av Express )
Tes 4/4 hc ( Lirade alt under kill av Sha )
ToT 13/13 hc
SoO 14/14 mythic
Hm 6/7 Mythic
Brf 8/10 Mythic (Mitt guild som jag var gleader i splittrades)
Hfc 0 / 13 mythic ( Break )
EN 7/7 Mythic
Tov 3/3 Mythic ( Rank 13th world )
NH 7/10 Mythic ( Raidade tills jag gick ner till social )
TOS 0/9 ( Break då jag inte va raider i nån guild, hjälpte Nolltvåtre med hc splitts )
ABT 0/11 ( break, hc splitts )


Den svåraste bossen du har dödat:

Ragnaros hc i firelands ligger fortfarande högt på den listan.( Kan läsa mer om detta i min tidigare apply)

Skulle även vilja lägga till Helya mythic här då detta är den boss som jag har bäst rank på hittils ( rank 13 world ) med Nolltvåtre. Bossen var ganska tight tunad och en spelare kunde wipa raiden vid ett misstag så det kändes extra skönt att dräpa denna boss när vi väl gjorde det.

Logs: https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/drullemulle#z10&partition=1

Eftersom jag inte lirat mythic de senaste två tieren och att Nolltvåtre hade privata logs medför att jag enbart har logs från EN samt ToV som är aktuella. Hoppas detta duger.

Nuvarande guild/ Tidigare guilder:

Guild name here (där jag var Guildmaster samt raidleader)

Startade denna guild i början av MoP med ett par corespelare som jag alltid har lirat med sedan starten av mitt raidande. Vi ville raida fler dagar samt mer seriöst än vår tidigare guild gjorde.

Vi drog därför ihop en roaster och lirade fram till HFC släpptes. Orsaken till att vi "la ner" där är att det nya Tieret släpptes mitt i semestern och flera var borta under en längre tid. Detta ledde till att folk tröttnade och vi fick aldrig ihop en tillräckligt bra roaster för att fortsätta.

Många av oss tog därför en lång paus då vi inte såg nån idé att raida heroic. Jag personligen är en sån person som vill klara av det jag gör på bästa möjliga sätt och därför är det enbart intressant för mig att spela om jag gör detta på högsta möjliga nivå ( Mythic ).

Jag lirade främst Ele shaman under denna tid men tankade (och healade) även en del när det behövdes. Under tiden vi raidade ihop var vi rankade runt 1000 world.

Efter mitt break så började jag lira igen och ännu mer seriöst i Legion där jag applyade och även joinade er i Norrlands guld. Jag lirade då boomkin och lirade där fram till att Dözo (Ex GM i Nolltvåtre ) rekruitade mig till Nolltvåtre då de var i behov av en balance druid och jag hade bra ranks då. Raidade med dem från slutet av Emerald nightmare fram till jag gick ner till social i guilden i slutet av Nighthold.

Valde att gå ner som social i Nolltvåtre då jag inte fick raidspot under progress vilket medförde att jag tappade suget av att lägga ner tiden som krävs.Enligt mig så tappade jag min spot dels över att jag fick jävla kassa leggys och kom efter gearnässigt samt att de rekryterade in en ny balance druid med betydligt bättre gear. Detta ledde till att jag tappade lusten och fokusen som krävs för att raida på högsta nivån. Inga hard feelings från något håll angående detta.Varför söker du just till Norrlands Guld?:

Jag är sugen på att börja raida igen och eftersom det är svårt att hoppa in i en guild under en expantion när man missat 1-2 tiers så gör jag det nu istället. Nolltvåtre´s roaster är i princip full och därför söker jag mig vidare.

Har spelat med många av er tidigare och jag har bara bra erfarenheter av detta. Vill lira på en hög nivå samtidigt som man har roligt när man gör de. Pratar även helst svenska under raids.


UI

Screenshot på ditt UI: Sitter på min laptop så har tyvärr ingen möjlighet till detta.

Redogör för vilka addons du använder dig av: Alla relevanta addons som behövs för att prestera på topp. Boss mods addons samt weakauras är väl de viktigaste.

Redogör för vilka macros du använder dig av: Samma här, alla relevanta macros man kan tänkas användas. Mouseovermacros, targetmacros, spellstackingmacros etc.


Övrigt

Hårdvara och internet anslutning: Ska inhandla en ny dator inom de kommande veckorna så inget går att klaga på där. Stabilt internet, ska inte vara några konstigheter.

Mål med ditt WoW-spelande: Döda samtliga bossar på svårast möjliga nivå inom en rimlig tidsram, med folk man tycker om att spela med.

Tillgänglighet: Kommer ha 100% attentence om inget oförutsatt inträffar.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig: Finns nog en del som har spelat med mig tidigare. Michan, Nudel, Pewbis samt Froosh borde kunna säga något gott ord om mig.

Övrig information:
Jag är väldigt flexibel angående roll och klass. Jag har i princip samtliga klasser på 110 och har en del erfarenhet inom varje roll.

Om det är så att ni helldre vill ha en annan range dps än just Balance druid är jag öppen för detta.
Vill ni helldre ha in en Tank/healer så är jag öppen för detta med.

Jag ansöker alltså om en raidplats och inte om en specifik klassplats. Jag skulle dock säga att följande är min ranking över vad jag föredrar. Range dps> Tank=Healer >>>> Melee dps.

Föredrar sjävlfallet min Balance druid men är detta omöjligt så är jag som sagt flexibel.

Om det är nått som är oklart eller om ni vill ha mer info så är det bara att kontakta mig så försöker jag svara så fort jag kan.

Ser fram emot att eventuellt få spela med er igen!

Slutligen! Tell us one of your dirty little secrets: Måååååååste jaaa ?
#13815335 Jul 16, 2018 at 12:18 PM
Raiders
27 Posts
Yes pls inv!
#13815617 Jul 16, 2018 at 07:48 PM
Officer
97 Posts
Hej Christoffer,

Jag vet att du redan snackat med Michan men jag tänkte att jag gör det officiellt och svara på din apply. Härligt att höra från dig igen. Vi återkommer så fort vi kan.


Hälsningar,
Cyler
Page 1
Add Reply