Notify Message
Forums
#13871338 Oct 03, 2018 at 01:17 AM
Chamie
Om Dig

Namn & Ålder:
Clas 28

Berätta om dig själv:

Tjena jag är pokerproffs och har varit det större delen av mitt liv. Tävlat i spel i största allmänhet ganska konstant i mitt liv. Min pokerkarriär har tvingat mig att ha ett rätt så jävla bra tålamod så att jag ragar händer bokstavligen talat aldrig.

Vet inte hur relevant prestationer i diverse e-sporter är för er men kan väl ta det som är MMO relaterat. Var med i högst rankade EU guilden i Guildwars 1 (Esoteric Warriors) och har även spelat en hel del Dark Age of Camelot i diverse topguilder / setgrupper.

Om Din Karaktär

Battletag:
Chamie#1784

In-game namn/klass/spec:
Chamie priest disc/holy (kör mestadels holy i raids och mestadels disc i m+) puggat mig till 1100 roi iaf.
min raider io länk

Armory link:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/Chamie

Hur många dagar /played har du på din karaktär?
Denna priesten är ju nyskapad för BFA så bara 15 dagar. Annars hade väl min gamla bra mycket mer.

Hur spelar du din klass?
Denna fråga blir ju lite komplicerad eftersom jag byter spec lite efter vad som behövs. Största fördelen med disc är ju att man kan pusha igenom m+ ganska enkelt och jag har fokuserat rätt mycket på det eftersom jag inte haft raiding guild för mythics sedan min comeback. Detta betyder att jag endast gjort 8/8 HC, 1/8M då jag fått pugga allt.

Som disc i m+ har jag provat mig fram och kommit fram till diverse olika rotations. För AoE healing försöker jag tima in int trinket + pet precis innan stor burst, sedan holy word radiance och sen Solace och penance på mobbet. Därefter jag spammar jag upp låga allies med shadow mend vid behov. Är healingen inte så stressad efter solace, penance så smitar jag upp gruppen för mana efficiency. Vid stressade encouters som tredje bossen temple of seth m.fl så är förstås även vältimade Raptures och skölda upp gruppen under 10 sekunder guld för att öka AoE healingen. Självklart pain suppar jag och barrierar vid behov.

För raids kör jag mestadels holy. Har tyvärr haft relativt lite mastery innan i min gear men precis farmat upp vettig utbytesgear som passar raiding som holy priest bättre. Det kan helt klart göras mycket förbättringar här men jag har kommit fram till diverse saker. Mest använda healen är echo of light, flash heal och heal är mer situational. Flash heal emergency, heal när man vill ta det lugnt och sansat med manan. Serenity poppar jag som oshit då och då om jag ser ngn plötsligt droppa ganska lågt t.ex >35%. Man ska inte vara allt för feg för att använda dock eftersom att cd är låg när övriga heals drar ned den. Prayer of mending försöker jag använda på cd om jag inte är upptagen med något viktigare, renew är mestadels när jag rör mig men då och då även för annat som t.ex hotstacka upp tanken. Sanctify läggs på tankgröten generellt efter någon form av AoE dmg.

Jag kör vanligen med halo för raids som jag försöker använda på cd så länge det finns bra med targets som inte är toppade. Dock kommer jag börja köra benediction på en hel del encouters.

Hymnen finns vanligen tid för att lägga två gånger fight. Denna brukar generellt vara koordinerad med raiden så att den inte slängs samtidigt som en tranq osv. Använder alltid en int trinket samtidigt som hymnen.

Salvation försöker jag hålla i tills bästa timingen t.ex slutfasen i g´huun m.m.
Guardian spirit används vanligen för antingen en tank eller i vissa fall mig själv om jag tror att jag inte kan överleva utan den.

Jag behärskar movement ganska bra numera. Blir väldigt sällan träffad av mechanics, dodgar svampar och fear på g´huun väldigt felfritt m.m. Misstag kan förekomma men enda mekaniken jag vill minnas att jag springer in i lite för ofta dessa dagar är tornados som ibland kan vara svåra att se i vissa lägen när på andra bossen i shrine of the storm :).

Warcraft Logs:
Förstår att detta är viktigt för er men kan inte direkt posta någon vettig warcraftlog tyvärr. Även om jag hade haft en så kan jag säga direkt att hps i raiding inte hade sett jättebra ut för min ilvl. Detta beror delvis på tidigare brist av mastery vilket är ett problem då echo of light är kungen av hps som holy.

PvE

Allvarligt talat har inte PvE intresserat mig så mycket i MMOs förr. Raidade dock en del med Curse gaming way back in the days.
Jag var en av de som stod med listan bland hardcore MMO spelare som skulle börja på stormscale tillsammans vid launch. Spelade snabbt upp till 60 och var med på en hel del pvp och pve. Väldigt tidig Onyxia kill, en av de första majordomo killsen i världen o.s.v. Därefter blev jag dock rätt trött på PvE ett tag och WoW i största allmänhet.
Spelat diverse expansionerna väldigt casually sedan dess, detta är väl den expansionen som jag nött hårdast sedan vanilla egentligen om jag ska vara ärlig.


UI

Screenshot på ditt UI:
Kanske kan uppdatera med detta senare.

Redogör för vilka addons du använder dig av:
Big debuffs, dbm, method dungeon tool, weakauras (visar endast när spells är på cd) och diverse saker.

Redogör för vilka macros du använder dig av:
Använder ingen extrem mängd av macron. Har focus macro och macron för att slänga spells på focus target, macron för angelic feathers, macron som kombinerar trinket uses med vissa cooldown skills så att trinketen alltid används innan spellen om trinketen inte är på cd o.s.v.

Övrigt

Hårdvara:
Hyfsat ny gaming dator med egenvalda delar. GTX 1060 etc. Den klarar av WoW :D.

Internetanslutning:
Har fiber inkommande om några dagar (senast 1a nov). 250/100mbit

Tillgänglighet:
24/7

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig?
Inte vad jag vet, haft en superlång break från WoW
Quote
#13871709 Oct 03, 2018 at 03:52 PM
Officer
97 Posts
Hej Clas,

Tack för din ansökan. Under progresstider så har vi fullt upp med mycket annat men vi ämnar komma med besked angående din ansökan inom 2-3 dagar (senast fredag 5/10.)


Hälsningar,
Cyler
Quote