Notify Message
Forums
#13887246 Oct 26, 2018 at 11:37 PM
Golgazh
Namn & Ålder:
Lucas, 20

Berätta om dig själv:
Jag bor i Stockholm, jag gick ut gymnasiet för lite över ett år sedan där jag pluggade informations-och medieteknik. Sen dess har jag för det mesta varit hemma och spelat eller ute med vänner men hjälper även min svärfar med sitt företag för att tjäna in en slant lite då och då. Har nyligen tagit ett smått intresse i programmering igen då kursen i gymnasiet var väldigt tråkig.
Som person är jag oftast lite blyg men har inga problem att prata med annars, jag är väldigt tävlingsinriktad och gillar att utmana mig själv.


Battletag:
Caz#21791

In-game namn/klass/spec:
Golgazh, Havoc DH

Armory link:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/Golgazh

Hur många dagar /played har du på din karaktär?
96 dagar totalt, 17 dagar i 120.

Hur spelar du din klass?
Havoc är en ganska simpel spec men den har några få saker man kan optimera, den vanliga roationen är i princip bara att använda Blade Dance på cd och Chaos strike annars och Demons bite för att få upp tillräckligt med fury för dessa och förbereda fury för när Eye Beam eller Blade Dance är på väg att komma av cd.
Immolation Aura använder jag på cd eller precis innan Eye Beam kommer upp, jag vill använda det innan Eye beam så jag har den passiva fury genereringen när man är i sin demon form.
För detta vill man även spara sin Blade dance också eftersom man vill få in 2st innan ens Demon form tar slut. (detta är när man kör demonic build som är mer lämpligt än en momentum build i flesta fall).

I aoe tilfällen där det inte finns något som behöver fokuseras ned brukar Fel rush ofta underskattas är väldigt bra att använda när man inte har Blade Dance eller Eye Beam uppe.

Man vill interrupta så ofta man kan efter som den inte är på gcd och man får fury av det. Dispella kan man också göra (om det finns ngt att dispella) men eftersom den ger mindre fury än en Demon's bite är det inte riktigt värt när man är melee, kan också använda arcane torrent som bara ger 15 fury om man inte är i melee.

Stats vist, så väger Versa högst för mig nu vilket är en ganska tråkig stat, efter det är crit vilket är ganska viktigt för dh efter som den ger Chaos strike en chans att att ge tillbaka 20 fury efter användning. Crit nu är inte lika viktigt som det var i legion eftersom man har ett par andra saker man kan få fury från.
Haste är också en viktigt stat men väger ganska lågt för mig nu, den är viktigt för att ens Eye Beam cast ska vara snabb nog så man kan få av de två Blade Dance casten under sin demon form och men Blind fury talent så ökar dens duration med 50% vilket gör det ytterligare viktigare. Samt sänker den gcd tiden som såklart är viktig.

Eftersom Meta är en väldigt lång cd behöver man tänka på när man ska använda den för att få mest värde ur den.
Med en on-use trinket är det bra att synka den med Eye Beam.

Skulle skrivit mer om talent val men känns som att det blir väldigt långt dock så vet jag vilka talents jag borde använda i vilka lägen vare sig man behöver Aoe, single target, överlevnad, cc. osv.


Warcraft Logs:
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/golgazh (Är tyvärr privata)


Tidigare erfarenheter:
Började spela I slutet av Cata gjorde Dragon Soul Normal med en mage.
Spelade inte så mycket I början av MoP men började spela i en casual raiding guild i SoO vi tog 3/14HC(innan prepatch). Efter pre-patch puggade jag mythic SoO och clearade allt (spelade rogue under den här tiden).
Spelade med samma guild under hela WoD till ToV i Legion då vi clearade alla raids på HC och någon tidig boss på Mythic.
Den guilden disbandade under ToV så första veckan av Nighthold började jag spela i en ny guild som jag spelat med sen dess och fick en World rank mellan 200-400 i raiderna NH-Antorus.
I Nighthold dödade vi vissa bossar som Star Auger och Gul'dan efter några nerfs, kommer inte riktigt ihåg längre.
I ToS dödade vi tror jag att vi dödade de flesta bossar innan större nerfs förrutom Avatar och Kil'jeaden, där vi dödade kil'jeaden samma kväll som fick sin stora nerf, dock så hade vi fått ner han till 3% innan detta och tror vi hade kunnat klara det utan nerfs.
Antorus var en väldigt dålig tier för guilden och vi tog de senare bossarna efter nerfs(Aggramar och Argus).
Under Uldir har jag endast varit back-up raider men har ändå varit med på några viktigta first kills och varit med på progress nästan som en vanlig raider.

Nuvarande- & tidigare guilder:
Night Division var guilden jag började spela med I MoP, eftersom raid laget disbandade då vi var för få för att ens raida heroic.
Började då spela i Aluren som var nyformad på servern, under Nighthold progress gick vi igenom två guild sammanslagningar som gjorde att det gick lite halvbra i den raiden.
I ToS hade vi fått ihop ett lite mer stabilt lag där det gick mycket bättre än NH, men under ToS farm plockade vi upp några toxic spelare och några sämre spelare vilket vi inte riktigt märkte tills Antorus. Under Antorus gjorde officerarna i guilden vissa beslut som jag inte riktigt höll med.
Eftersom jag insåg att dem jag nu spelade med i guilden hade mer av en "casual" raiding vy än vad jag hade bestämde jag mig för att leta efter något annat.
Ungefär 2 månader innan bfa release fick jag en trial i Solaris-Ragnaros, efter 3 veckor passade jag min trial och miggade över. Men efter några raids med dem insåg jag att det inte var roligt att spela med dem och fick intrycket av att dem var väldigt toxic. Jag har inte så mycket emot att spela med toxic spelare riktigt men det var en rätt tråkig/jobbig sorts toxic.
Nu var det ungefär 3-4 veckor tills bfa släpps och de flesta guild hade redan fulla roster så jag valde att gå tillbaka till Aluren där jag kände folk och gillade att spela med även fast progress var långsammare än vad jag skulle vilja.
Jag kom tillbaka till Aluren som back-up raider eftersom deras roster också var fullt speciellt på melee, trots det har dem gett mig ganska mycket raid tid i Uldir eftersom dem litar på mig som spelare.
Söker nu igen efter guils för samma anledning.


Hur hanterar du utmanande uppgifter under raiding?
Jag har fått många uppgifter att göra aftersom jag förrut brukade spela rogue och nu dh som har en del bra utility men jag har alldrig riktigt tyckt att dem har varit särskilt svåra. T.ex. i förberedelse för Argus gjorde jag en del Maw of Souls för att få halsbandet därifrån för att samla orbs vilket var en rätt lätt uppgift. Xhul'horac när jag spelade rogue var väl den lite mer utmanande uppgiften efter som guilden jag spelade i då inte hade särskilt stor aning om vad dem höll på med vilket gjorde mitt jobb lite svårare när jag soakade.
När jag får en uppgift ser jag till att göra den, det går såklart före min dps.


Varför söker du till just Norrlands Guld & vad har du för ambitioner inom WoW?
Jag söker eftersom jag vill hitta en plats där jag både kan trivas och gå för högre world ranks.
Jag hoppas att ni som styr guilden tar beslut som kommer att gynna guilden mer och har en mer tävlingsinriktad syn än vad min nuvarande guild har. Eftersom jag började raida mythic hyfsat nyligen jämfört med andra förbättrades jag fort, men jag tror att jag har kommit till en punkt nu då det är guilden som håller tillbaks och har svårt att bli bättre i det läget jag är i just nu.
Norrlands Guld är också en av de enda guilderna jag är riktigt intresserad av på Tarren Mill som det ser ut nu.

Screenshot på ditt UI:
https://imgur.com/a/iRyECMz

Redogör för vilka addons du använder dig av:
Angry Assignments, Bartender4, Details, LUI, Method dungeon tools, Pawn, Raid Assist, Simulationcraft, Tidy Plates, Weakauras, dbm.
Weakauras gör det mesta.


Redogör för vilka macros du använder dig av:
Interrupt/Imprison/dispell mouseover macros.
Blir snabbare att göra på det viset, t.ex. interrupt/imprison bloodhexer på Zul.

Hårdvara:
Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX980ti
Processor: Intel Core i7 6700k 4.00 GHz
RAM: Corsair 16GB DDR4
2st 144 hz skärmar
2TB HDD
250GB SSD


Internetanslutning:
http://www.speedtest.net/result/7750113404.png


Tillgänglighet:
Är alltid tillgänglig, inget planerat

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig?
Känner ingen spelare i Norrlands guld, men vet att dem flesta raiders i Aluren skulle rekommendera mig.

Övrig information:
Även om jag bara har raidat väldigt vardagligt förut vill jag bara garantera att jag är en väldigt kompetent spelare som är väldigt tävlingsinriktad och vill nå högre höjder.
Har 2 alts som jag också är villig att spela, Hunter och rogue, vill helst inte spela rogue some main men hunter är ok är dock bara 354 just nu.
Hittade er genom wowprogress.

Har du frågor till oss i Norrlands Guld?
Nope
Quote
#13887257 Oct 27, 2018 at 12:00 AM
Golgazh
Glömde skriva att jag kan även spela min offspec ibland eller spela en annan klass om det skulle behövas för en viss boss, har inget emot att geara upp mina alts utifall.
Quote
#13887683 Oct 27, 2018 at 06:09 PM
Officer
97 Posts
Hej Lucas,

Tack för din ansökan. Vi återkommer inom 2-3 dagar med ett besked.


Hälsningar,
Cyler
Quote
#13889119 Oct 30, 2018 at 12:45 AM
Officer
97 Posts
Hej återigen Lucas,

Vill tacka för din applikation. Det är alltid roligt att se folk som lägger ner tid på sina applikationer. Du visar även att du har rätt inställning gällande raiding. Tyvärr så är timingen inte till din fördel då vi har ett redan "överbelastat" melee roster. Därmed måste vi tyvärr neka din ansökan.

Vi önskar dig lycka till med ditt guildsökande.

Hälsningar,
Cyler
Quote
#13889135 Oct 30, 2018 at 01:11 AM
Golgazh
Okej inga problem, tack för svaret iallfall :)
Quote