Notify Message
Forums
#13889680 Oct 30, 2018 at 07:47 PM
Ydette (Blerim)
Om Dig

Namn & Ålder:
Blerim, 25 år gammal.

Berätta om dig själv:
Studerar för närvarande på juristprogrammet, sjätte terminen. Annars spenderar jag mest tid med min flickvän, våra två hundar och vänner. Inte en särskilt exotisk tillvaro, sitter en hel del framför datorn annars.

Om Din Karaktär

Battletag:
Azmatic#21933

In-game namn/klass/spec:
Ydette-Mage-Frost/Fire/Arcane

Armory link:
https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/Ydette

Hur många dagar /played har du på din karaktär?
32 days 1 hour 43 minutes.

Hur spelar du din klass?

Allmänt om mages
Alla tre specs är viable för olika fights. Arcane sitter i huvudsak på den högsta teoretiska skadan, men framför allt har högst add dmg i en 8 sekunders window vilket är grymt bra för encounters såsom Fetid. Fire har varit relativt osynliga fram tills buffen för några veckor sedan kom, och nu med den mer populära blaster master builden som finns med på alla top parses ser även fire ut att vara riktigt bra. Jag har precis fått mina azerite delar och övar febrilt på att få även den builden att funka. Frost har alltid en plats i mer cleave-heavy fights, även där slowen hjälper till i fighten såsom Zek-Voz.

Theorycrafting
Jag använder mig av simulationcraft och raidbots för att optimera mitt gear. När man blandar med olika specs ser stat weights väldigt annorlunda ut så det blir ju att man får byta lite fram och tillbaka. Spenderar en hel del tid med att sitta framför target dummies och testar gärna själv olika builds, rotationer osv.

Warcraft Logs:
https://www.warcraftlogs.com/character/eu/sylvanas/ydette
Ber om ursäkt för Mythic loggarna, har oftast blivit assignad att spara mina CD's plågsamt länge för att bränna på adds men i HC där jag fått mer fria händer har jag ändå kunnat prestera hyffsat skapligt.

PvE

Tidigare erfarenheter:
Jag har raidat till och från sedan BC. I Legion raidade jag 7/11 mythic innan några nerfs när den guilden jag var med i (Grabbarn) disbandades pga. personliga drabbningar inom guilden. Då kände jag inte riktigt för att börja om på ny kula med en ny grupp så jag lade raidingen lite på is. Logs därifrån verkar tyvärr ha försvunnit men jag hade en 99% parse på Kin'Garoth som jag var lite stolt över.

Raidade på Sylvanas dåvarande bästa alliance guild (The Increment) i MOP/Början av warlords innan de tyvärr också disbandade och samlades senare på horde på tarren-mill om jag minns rätt. Har fortfarande bra kontakt med många från den guilden.

Nuvarande- & tidigare guilder:
The Increment (Sylvanas), Grabbarna (Sylvanas), Unknown Entity (nuvarande Sylvanas).

Varför jag vill lämna Unknown Entity har ingenting att göra med progress osv. Vi dödade Mythrax igår och jag trivs jättebra i guilden, det jobbiga är att ALLA mina vänner spelar horde och jag som gärna sitter och spelar hela dagarna även utanför raid hours vill gärna kunna spela med irl's så därför vill jag (motvilligt) byta över till Horde. Jag har dock fortfarande en stark motivation till att raida.

Hur hanterar du utmanande uppgifter under raiding?
Utmanande uppgifter stöter man alltid på. Jag minns i MOP när vi raidade SoO Mythic på Siegecrafter Blackfuse att man skulle upp på ett rullband och nuka ner ett vapen (raidade på min Rogue då). Som jag förstod det skulle man vara två stycken på det bältet men guilden fick för sig att jag skulle kunna solo'a det. Efter att jag blev utskälld X antal gånger gick det ju till slut och jag lyckades pressa DPSen. Sen visade sig att man skulle vara två på bältet men det var rätt skönt att klara av det som jag från början tyckte kändes omöjligt.

På Fetid kämpade jag en del med att positionera mig för stomp, efter ungefär 5 pulls fick jag till slut hang om det, men vi har en guild master som gärna säger till när man gör fel och det är skönt, då kan man fixa vad som strular och så kör man på.

Varför söker du till just Norrlands Guld & vad har du för ambitioner inom WoW?
Den huvudsakliga anledningen varför jag vill joina er är för att jag vill raida med en grym grupp individer, och helt ärligt trivdes jag bäst i en svensk guild när jag raidade med grabbarna. Från vad jag har hört av mina vänner så ska Norrlands Guld vara en av de bästa guildsen både på Tarren Mill och i världen, att få vara del av en sådan grupp hade jag sett som en ära. Jag tål konstruktivt kritik och vill inte vara den personen som håller andra tillbaka. Utöver det är det kul att lära känna nya människor, framför allt när man spenderar en hel del tid tillsammans på kvällarna i raids.

UI

Screenshot på ditt UI:
Jag tar extremt sällan screenshots och jag hittar tyvärr inget aktuellt i combat på min mage, kan ordna det om ni är intresserade.

Redogör för vilka addons du använder dig av:
Jag använder mig av RC-Lootcouncil, Angry assignments, Exorsus Raid Tools, Weakaura, Skada, Raider.IO addonen, Quartz, Deadly bossmods, Simulationcraft.

Redogör för vilka macros du använder dig av:
Jag har shift och ctrl modifier macros som jag använder mig av i PVP men även i PVE om det ska fokus-interruptas någon add osv. Jag har även mouseover macros till exv. Blizzard, Comet Storm och andra AOE abilities (jag älskar quick-cast från league of legends).


Övrigt

Hårdvara:
i5 7600k
Nvidia MSI GTX 1080 TI.
16 GB ram.
Samsung EVO SSD.

Internetanslutning:
Jag har en 250 mbit/s lina med BBB.

Tillgänglighet:
Eftersom jag går mina sista terminer nu har vi ett relativt flytande schema med mycket inlämningar och inte särskilt mycket tid i skolan. Jag kan därför raida alla dagar utom fre-lördagar då jag gärna åker hem och hälsar på familjen.

Finns det någon i Norrlands Guld som kan gå i god för dig?
Helt ny på servern så tyvärr ingen referens :(.

Övrigt
Jag har pratat med mina vänner om att factionchange'a över till horde men har sagt att jag inte vill sluta raida, de rekommenderade mig att söka till er om jag nu ville fortsätta raida och efter att ha läst om er och er progress skulle jag gärna vilja joina ert raid team. Jag förstår att ni förmodligen taggat ner lite på raidandet nu när ni clearat allting, men jag ser det som ett ypperligt tillfälle att ta in mig som en trial inför nästa raid tier!

Har du frågor till oss i Norrlands Guld?
Nej det tänker jag att man kan ta ingame eller över discord.
#13890943 Nov 01, 2018 at 04:58 PM
Padrinoo (blerim) - OBS Character miggad.
Länkar till nya warcraftlogs - Armory är inte tillgängligt än på Blizzards hemsida.

https://www.warcraftlogs.com/character/eu/tarren-mill/padrinoo
#13890986 Nov 01, 2018 at 06:49 PM
Padrinoo (blerim) - OBS Character miggad.
Såg visst att jag glömt skriva med nuvarande experience.

Jag har dödat 7/8 bossar i Uldir.Mvh.
#13892128 Nov 03, 2018 at 02:31 PM
Recruitment ...
97 Posts
Hej Blerim

Tack för din apply men vi har valt att neka den då vi känner att vi inte riktigt behöver en tredje mage för tillfället och om det är så att vi tar in en så behöver den magen vara någonting exceptionellt. Applikationen visar för oss tyvärr inte att du eventuellt kommer kunna hänga med dem mages vi nuvarande redan har om man jämför mellan raiding experience och log performance.

Önskar dig lycka till med guildsökandet och förhoppningsvis hittar du en guild där du kan gama på horde med dina homies.
They say money make a nigga act nigga-ish, but least a nigga nigga rich - A$AP Rocky

Uhhh wut..
Page 1
Add Reply